REZULTATE LIGA 6 |ULTIMA ETAPA | TINERETUL SILISTEA SE DISTREAZA IN SERIA 1

Data 25 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Promotie

Ultima etapa a turului de campionat din Liga 6  a gasit Tineretul Silistea pe primul loc al clasamentului, la egalitate cu cei din Radoiesti dar cu un meci mai putin disputat pentru  Silistea. Steaua Rosie Maldaeni a pierdut fara sa joace, lipsa asistenata medicala, medicul era la sectia de votare. Tineretul Silistea este singura echipa din Liga 6 fara infrangere, ieri a facut instructie cu cei din Copaceanca si asteapta reprogramarea meciului cu CS Olteni.

Liga a-VI-a Seria I  Duminica  24.11.2019  Ora: 11,00 

AS RECOLTA COPACEANCA – AS TINERETUL SILISTEA 0-9

AS SPICUL BALACI – AS GLORIA DRACSENEI 0-1 

CS OLTENI-TELEORMAN – AS TELEORMANUL TROIANUL 3-0 

ACS SOIMII SCRIOASTEA – AS REAL BEUCA nu se  disputa

 AS VULTURII MERENI – AS TINERETUL RADOIESTI 0-1 

AS STEAUA  ROSIE MALDAENI – AS VEDEA – Lipsa asistenta medicala

VEZI CLASAMENT!!!

6 comentarii pentru acest articol

 • Maldaeni

  Ok.Bravo tie daca joci si acolo fotbal. Bine ca ai timp. Pacat de fotbalul din Maldaeni. Asa comuna mare sa nu aiba echipa cel putin la Liga 5-a. Pacat ca se formase un grup bun la CS Maldaeni atuni prin 2015-2016. Maldaeniul are vreo 4500 de locuitori si Steajaru are cam 2000 locuitori – ei pot si noi nu. Si cine ai zis ca e de la Bucuresti care se ocupa de echipa actuala ? Si Nea Sande Rosu e antrenor sau ce face?

 • Maldaeni

  Ce zici de echipa din poza asta? Da la „Cautare” aici sus in dreapta pe Site dupa titlul asta si vezi poza „A mai dispărut o echipă! CS Măldăeni s-a retras din Liga 5”
  Ce echipament era asta ca nu v-am vazut jucand in el niciodata?

 • Africanu

  Nu reușesc să găsesc poza,am dat căutare… Dar nimic

 • Maldaeni

  Atunci da cautare numai cu „CS Maldaeni” – asa merge

 • Africanu

  Era o echipa tânără,chiar numai puștani….și cu mare ambiție, sincer nu mai știu sigur ,dar parca l.a cumpărat cineva din Germania pentru echipa,la Maldaeni niciodată nu a fost probleme cu echipamentul…ca mereu aveam de schimb.Dar cine ești tu,că văd că știi multe despre Maldaeni?

 • Maldaeni

  Stiu cate ceva, insa mai mult din auzite si ce citesc pe aici ca nu sunt in tara si n-am mai fost demult pe la meciuri. de exemplu pe baietii din poza nu i cunosc inafara de Nea Florica, de Mares si Turcu.

Comentariu