Rezultate onorabile pentru sportivii teleormăneni la competiții internaționale de kaiac canoe

Data 30 iul.. 2017, categoria Fără categorie, Caiac-canoe

RI Basc Dana 2În perioada 27 iulie – 30 iulie, la Bascov, au avut loc Campionatele Mondiale de Kaiac-Canoe Sprint Juniori și Tineret Under 23. La această competiție a participat și un sportiv care activează la CSS Turnu Măgurele. Acesta este Dana Adrian care a ocupat locul 4 în finala de simplu 200 de metri.

Tot la această competiție au mai evoluat doi foști sportivi de la CSS Turnu Măgurele: Albișoru Răzvan a luat bronz la kaiac 4 tineret pe lungimea de 500 de metri iar Caminescu Florentina a luat locul 5 la kaiac 1 fete pe lungimea de 1000 metri dar și locul 6 la kaiac 4 fete tineret 500 de metri.

Tot în aceste zile, doi sportivi teleormăneni de 16 ani au reprezentat județul la Festivalul Olimpic de Tineret European din Ungaria de kaiac-canoe. Acești sportivi sunt Nicolaescu Ionuț și Bărbulescu Iulian tot de la CSS Turnu Măgurele. Primul dintre ei a participat la kaiac 1 baieți pe 500 de metri, în timp ce al doilea sportiv a ocupat locul 5 la kaiac 2 băieți. Bărbulescu Iulian și Nicolaescu Ionuț au participat și la kaiac dublu mixt și au ocupat locul 5.

Profesorul sportivilor din Turnu Măgurele, Gabriel Nicolae Olteiu, a participat la Bascov ca arbitru internațional.

 

Comentariu