S-a înfiinţat Federaţia Română de Sport Columbofil

Data 07 apr.. 2010, categoria Teleorman Sport

In urma cu aproximativ o luna, Ministerul Sportului a recunoscut „Federatia Romana de Sport Columbofil”, care apara interesele crescatorilor de porumbei sportivi.
In Romania exista intre 13,000 si 15,000 de crescatori de porumbei care participa la diverse concursuri. Concursurile se organizeaza in perioada mai – iulie, existand patru tipuri de competitii: viteza (100-350 km),
demifond (350-500 km), fond (500-800km) si maraton (peste 800 km).
„De aceea, avem placerea sa va invitam joi, 8 aprilie, de la ora 11, la Capriciosa (str. Ion Ionescu de la Brad nr. 2), la o intalnire cu presa, unde vom descoperi impreuna o multime de lucruri interesante despre aceasta disciplina fascinanta”, spune Cezar Sinca, preşedintele Federaţiei nou înfiinţate.
Cezar Sinca, Presedintele Federatiei de Sport Columbofil, alaturi de cunoscutul sportiv Ivan Patzaichin si interpretul Tavi Colen de la Talisman doresc sa va spuna mai multe despre planurile Federatiei Romane de Sport Columbofil.
Pentru mai multe detalii despre aceasta intalnire, cat si pentru confirmari, va rog nu ezitati sa ma contactati.
Teleorănenii care sunt interesaţi se pot adresa în scris Federaţiei Române de Sport Columbofil la adresa de email iulia@eyepr.ro.

4 comentarii pentru acest articol

2 Trackbacks / Pingbacks for this entry

Comentariu