Saele – Olteni si Vartoape – Nanov in semifinalele Cupei Teleormanul

Data 10 aug.. 2010, categoria Fotbal Ligi superioare

Astăzi, la sediul AJF Teleorman, s-au stabilit semifinalele Cupei Teleormanul si organizatoarea turneului final, editia 2010. Astfel, pe 14 si 15 august, comuna Olteni va fi gazda celei mai insteresante competitii estivale de fotbal din judet. In prima semifinala, sambata, de la ora 10:30, se vor intalni CS Vârtoape si CS Nanov, urmand ca dupa incheierea acestei partide sa intre in scena celelalte doua semifinaliste, VN Olteni şi Voinţa Saele.
A doua zi, duminica, se vor disputa cele doua finale. Finala mică va incepe la ora 16.00, iar finala mare, la 18.00. 

5 comentarii pentru acest articol

 • laul

  olteni castiga cupa cempions lig:)))))))))
  k alta echipa nu este in stare…fax in actiune si….gooooooooooooooooooooooooooool ! :))))) marcusanu si ai lui spaima teleormanului :)) restu-i can-can..auzi saelele, aia vin cu juniorii(la ce masa le-a promis dl primar de la olteni), vartoape se bate la bronz cu amatorii aia de la nanov…numai rebuturi avem in judetul asta in materie de fotnal, olteni Ii fruncea ! hai baietii ! sa vina cupa, sa vina cupa la OLTENI !

 • xxx

  ma rebuturi sunteti voi aia de la olteni numai bosorogi ….restu echipelor vin cu copii tineri, nu bosorogi ca ai vostrii:)))….auzi si tu spaima teleormanului…poate doar a voastra a milogilor:-j:-j..

 • ciuciu

  olteni cea mai proasta echipa ..care e4sti condusa de un mascarici pe nume marcusanu ..mafiot cumpara arbitri

 • bolo

  doamne : olteni e o echipa de bosorogii unde banul isi spune cuvantul ,vai de voi astia din olteni

 • Danna Burrowes

  Mesmerizing a complex subject explained so well and interesting.

Comentariu