Şapte medalii pentru Atac Roşiori la Campionatele Naţionale de karate kyokushin

Data 07 ian.. 2012, categoria Arte martiale

În luna decembrie, mai mulţi sportivi de la CS Atac Roşiorii de Vede au luat parte la Campionatele Naţionale de karate kyokushin, desfăşurate la Bucureşti, sub conducerea profesorului Valentin Lupu.

Delegaţia roşioreană s-a comportat excelent la această competiţie, bifând numaipuţin de şapte medalii, din care două de aur, una de argint şi patru de bronz.

Aur au luat Andrei Coman, la categoria 10 ani şi Alexandru Predoi, la cinci ani. Cu argint s-a întors acasă Mihaela Dobre, la categoria 7 ani, iar bronzul a fost cucerit de Vlad Popa, la 7 ani, Andrei Cristache, la 5 ani, Diana Paraschiv, la 10 ani şi Cătălina Urs la 9 ani.

Totu sub conducerea lui Valentin Lupu, pe data de 28 decembrie, la roşiori a avut loc Cupa Atac la karate kyokushin, deschisă numai sportivilor care activează în club. „Am folosit  acest prilej pentru a ne întâlni înainte de noul an şi pentru a face un antrenament. Mă bucur de faptul că sportivii vin la sală cu plăcere şi iată, au apărut şi rezultatele”, a declarat în exclusivitate pentru Teresport.ro, Valentin Lupu.

1 Comentariu

Comentariu