Sărbătoare pe 24 mai la Turnu Măgurele

Data 16 mai. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Pe 24 mai, la Stadionul Municipal din Turnu Măgurele, va avea loc meciul din ultima etapă a Ligii a III-a, Oltul Turris Turnu Măgurele – AFC Hermannstadt II.

La acest joc, Federația Română de Fotbal va oficia o ceremonie prin care va recompensa echipa turneană cu medaliile și tricourile de campioni ai seriei. Oltul Turris Turnu Măgurele a promovat, matematic în liga secundă.

Deoarece stadionul din Turnu Măgurele este dotat cu instalație de nocturnă, gazdele se gândesc să solicite programarea jocului de la ora 21.00. Pentru acest lucru este nevoie de acceptul echipei oaspete, dar și de aprobarea din partea FRF.

Până atunci, elevii lui Erik Linkar se pregătesc, în etapa din acest week-end, de meciul de la Roșiori, cu Sporting, în care roșiorenii au nevoie de victorie pentru menținerea în divizie.

1 Comentariu

  • Crin

    Meciul va începe la ora 19.00 .
    După meci este organizata o tombolă cu serie si numar bilet ,spectatorii care vor participa la acest meci si respecta locul in tribuna ,sector, are posibilitatea sa castige un tricou sau o minge JOMA.
    Rosiori sa nu aștepte cadou sau cadouri din partea lui Turnu!

Comentariu