Scandal din nou la meciul de juniori dintre Metalul Peretu şi Unirea Petrolul Videle. Arbitrul a întrerupt meciul pentru că susţine a fost lovit cu piatra în minutul 79. Oficialii de la Peretu nu sunt de acord şi spun că li s-a refuzat un penalty

Data 22 mai. 2016, categoria Juniori

peretu-alexandria-junioriÎnaintea acestui meci, cele două echipe erau pe primele două locuri în clasament şi le despărţea doar un punct în favoarea celor de la Metalul Peretu care erau lideri. Meciul curgea în favoarea celor de la Peretu iar în minutul 79 arbitrul de margine Cosmin Ciocan a oprit partida pentru că susţine că a fost lovit cu piatra de localnici. Iată ce spun cei de la Peretu în legătură cu acest caz:

„Arbitrul a oprit meciul pentru că susţine că l-a lovit cineva cu piatra pe Ciocan. Arbitrul de centru a zis că l-a lovit în umăr. Sandu Băjan, un fost arbitru de la Videle, l-a ameninţat pe Ciocan că îl dă afară. Băjan a fost arbitru de prima ligă şi se spune că îi ajută pe arbitrii să ajungă pe prima ligă pentru că este apropiat al lui Dan Petrescu. Ciocan a oprit meciul în minutul 80. Era scorul de 1-0 pentru Peretu. Am făcut constestaţie după meci. Observatorul a zis că nu le dă notă de trecere pentru că nu au dat penalty”, ne-a spus Lilian Petruş, delegatul celor de la Peretu.

Observatorul partidei, Florin Răducanu, ne-a declarat: „Totul a plecat de la două greşeli de arbitraj. Prima a fost un atac imprudent, atacantul lui Peretu a pivotat pe linia de 16 metri şi i s-au luat picioarele dar nu s-a acordat penalty. Peste un minut, Cosmin Ciocan a anulat o fază în care un jucător de la Peretu scăpase singur cu portarul şi lumea a luat foc. Nu am văzut că Ciocan a fost lovit cu piatra deşi eu am văzut piatra jos. Ciocan mi-a spus mie şi lui Răduţ, centralul partidei, că nu mai poate continua. Lumea a intrat pe teren. Totul a plecat pe fondul organizării slabe a meciului mai ales că era o partidă între primele două clasate. Eu judecam arbitrajul, nu trebuiau să întrerupă meciul să îşi facă singuri dreptate. Până în minutul 78 a fost arbitraj de nota 10. Cosmin a promovat la Liga 3 şi nu cred că îşi risca meseria”, ne-a spus Răducanu.

1 Comentariu

  • Jewelry

    Very efficiently written article. It will be useful to anybody who usess it, as well as yours truly :). Keep up the good work – looking forward to more posts.

Comentariu