Scene de teroare la un meci din Dâmboviţa, înainte de Paşte, pe un teren de fotbal aflat chiar lângă biserică

Data 03 mai. 2019, categoria Fotbal Onoare

Câţiva dintre locuitorii satului Raciu, din Dâmboviţa, n-au avut spirit împăciutor înainte de Paşte. La meciul programat sâmbăta trecută, chiar pe terenul situat lângă biserică, cu o zi înainte de marea sărbătoare, câţiva spectatori şi-au ieşit din minţi, au pătruns pe teren şi au sărit să-l bată pe arbitrul partidei.

Scenele regretabile de la Raciu s-au petrecut în minutele de prelungiri ale jocului dintre Pomicola Raciu şi Cetatea Târgovişte, partidă în care scorul era unul egal, 1-1, şi conta pentru etapa a 24-a a Ligii a 5-a Dâmboviţa, Seria Nord.

După o decizie a arbitrului târgoviştean Bogdan Duţu de a da simulare în careu la o cădere teatrală a unuia dintre jucătorii Pomicolei, doi localnici prezenţi pe margine, aşa-zişi spectatori, au pătruns pe teren şi l-au lovit pe central. După momente în care fotbalul a trecut în plan secund, Duţu a fluierat finalul partidei, iar Comisia de Disciplină şi Etică a AJF Dâmboviţa va avea de luat decizii dure împotriva echipei din Raciu.

„Din câte s-a văzut, arbitrul a fost lovit de doi spectatori, care au pătruns pe teren în momentul când s-a fluierat simulare la unul dintre componenţii echipei din Raciu. La acea fază, spectatorii din Raciu au cerut penalty, după care, pe teren s-a creat învălmăşeală în jurul arbitrului, iar doi dintre spectorii intraţi pe teren l-au lovit. Nu e normal ce s-a întâmplat. Normele de securitate nu au fost respectate. Totul s-a întâmplat în minutul 90+3 al jocului. Chiar dacă a fost lovit, pentru început, arbitrul a fluierat reluarea meciului, iar apoi a fluierat sfârşitul întâlnirii”, a transmis un om implicat în fotbalul dâmboviţean, prezent la jocul de la Raciu.

1 Comentariu

Comentariu