Se cunosc toate cele 5 echipe promovate in Liga 2

Data 22 mai. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

CSM Şcolar Reşiţa a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu 2-0 meciul cu ACS Dumbrăviţa, ocupanta locului 2 în Seria a 4-a a Ligii 3, şi a promovat matematic cu o etapă înainte de final. Echipa din Valea Domanului se alătură astfel cluburilor SCM Gloria Buzău (Seria 1), Rapid (Seria 2), Turris Oltul Turnu Măgurele (Seria 3) şi AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (Seria 5), care, la rândul lor, şi-au câştigat seriile din care făceau parte şi au făcut pasul în Liga 2.

SCM Gloria Buzău, prima promovată matematic în acest sezon al Ligii 3, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, face prima mutare pentru următorul campionat. Echipa care a câştigat detaşat Seria 1 va avea un nou antrenor. Ilie Stan (51 de ani) a ajuns, ieri, la un acord verbal cu Cristian Ceauşel, preşedintele grupării, şi va semna un contract cu echipa susţinută de primăria Buzău.

Ultima dată antrenor la FC Foolad, în Iran, pe care a antrenată în 2018, buzoianul Ilie Stan va reveni în fotbalul românesc şi îi va lua locul pe banca tehnică lui George Timiş.

Concordia Chiajna a pierdut, astăzi, 22 mai, meciul din deplasare de la Dunărea Călăraşi, scor 0-2, şi e prima echipă din Liga 1 care retrogradează matematic în acest sezon.Decizie ciudată a clubului UTA. Cu două etape înainte de finalul sezonului, conducerea echipei din Arad a organizat o petrecere în care a invitat jucătorii, actualul staff tehnic, autorităţi locale, legende ale clubului, reprezentanţi ai suporterilor şi, surpriză, viitorul staff tehnic. Alexandru Meszar a tras concluzii despre sezonul încă neîncheiat şi apoi l-a prezentat oficial pe viitorul antrenor principal al echipei.Laszlo Balint (40 de ani), care este sub contract cu Metaloglobus încă o scurtă perioadă de timp, s-a fotografiat în această seară cu emblema clubului din vestul ţării şi a vorbit în calitate de viitor antrenorLiga 2 va fi atractiva in noul sezon competitional cu echipe de traditie

Comentariu