Se schimbă conducerea la Sporting Roşiori?

Data 15 iun.. 2012, categoria Fotbal Liga IV

Alegerea noului primar in Rosiorii de Vede s-ar putea sa aduca si cateva schimbari la clubul de fotbal Sporting. Mai multe voci, demne de luat in seama, spun ca echipa de fotbal va fi preluata de o noua conducere, in frunte cu Gabriel Vladulescu, presedintele Autocataniei Caransebes in ultimul sezon. Acesta si-ar dori sa incheie conturile cu gruparea caraseana si sa revina acasa pentru a pune umarul la reconstructia echipei Sporting.

„Am avut o discutie de principiu cu noul primar si sunt sanse sa lucram impreuna. Mi-as dori sa revin acasa si sa pun umarul la promovarea echipei in Liga 3. Deocamdata suntem la stadiul de discutii, mai sunt multe aspecte de pus la punct. Orice este posibil”, a spus enigmatic Gabriel Vladulescu despre planurile sale cu Sporting.

Se retrage Mara?
„Eu am hotarat sa ma retrag de la echipa. Imi ajung patru ani de stres. Las echipa municipalitatii si sper sa aiba rezultate mai bune decat am putut noi obtine cu Sporting in aceasta perioada”, a declarat Paul Mara, presedintele Sportingului in ultimii patru ani.

CV – Gabriel Vladulescu a jucat fotbal in anii ’90 la Rova, Textila si Robema (toate din Rosiori). Dupa incheierea activitatii fotbalistice a devenit manager sportiv la Rova, apoi, dupa desfiintarea echipei in 2008, a trecut in tabara observatorilor, iar in ultima vreme a fost presedinte la Autocatania Caransebes (Liga 3).

8 comentarii pentru acest articol

 • fa

  gabie esti o MIZERIE DE OM , tu ai vandut echipa ultima data

 • catalin

  gabie esti o mizerie ai votat la adunarea generala a F.R.F dezafilierea UNIV.CRAIOVA.si se pare ca ai uitat ca ai distrus ROVA ROSIORI.

 • sever

  Nu mai pomeniti numele acestui om,se crede vre-o personalitate.A fost o lipitoare otravitoare,pe unde a fost si-a aratat priceperea,nu a fost club care sa nu cunoasca retrogradarea sub comanda sa,dar vina este a celora care il baga in seama!!!!!.

 • ....................................................

  Mai oameni buni,acest parazit numit gabie,a fost in lotul echipelor mentionate,dar a jucat la Crangu in onoare si la Peretu cand avea o echipa de maciucari,iar apoi s-a ocupat cu traficul de tigari si cu linsul in cur al anumitor personaje si se pare ca si acum incearca acelasi lucru.

 • iulica

  Bravo,sunteti penibili!!!!!.

 • doru

  Primare,vezi ca aceasta capusa numita Gabie ti-a intrat sub piele si in timp s-ar putea sa te afecteze,cum este posibil ca cel mai PROST om atat din punct de vedere intelectual,uman sau sportiv sa fie numit presedinte,cand el saracu nici macar sa scrie nu stie,iar in exprimare are cateva jargoane vulgare????.

 • Frustrare

  Nu poate unul sa isi incerce sansa, ca apar toti amaratii din fata calculatorului sa isi dea cu parerea, toata lumea se ia de Gabie, dar pana la urma cu el la conducere Rova avea cea mai buna echipa din istoria recenta, asa ca taceti dreaku din gura si lasati-l pe om sa incerce si el ceva…apropo, ca si pregatire intelectual fotbalistica, e peste tot ce poate avea Rosiorul in acest moment!!!
  Bafta Gabie!!!

 • ROVA

  NU SE POATE REVENI LA NUMELE DE ROVA? ASTa e echipa rosiorenilor!!!

  PS: 4 ani cat a lipsit gabie de ce nu ati facut echipa? s-a vaxut priceperea unora…

Comentariu