Seaca si Draganesti Vlasca se vor intalni in finala Cupei Romaniei, faza judeteana

Data 23 mai. 2018, categoria Fotbal Liga IV

Olteni---Orbeasca-_-Brand-_-StanciuAstazi s-au disputat meciurile din semifinalele Cupei Romaniei, faza judeteana. Finala se va disputa pe 9 iunie la Buzescu. Va prezentam mai jos rezultatele:

1.     CS RAPID BUZESCU – CS ASC SEACA 1-3

2. ACS ATLETIC ORBEASCA – ACS DRAGANESTI VLASCA 0-2

 

4 comentarii pentru acest articol

 • nanov 7

  daca eram mai atenti ai bateam si noi…..dar batem la buzescu

 • McDermott

  AJF -Ovidiu, sunt 14 puncte fata de a doua clasata, chiar ești bolnav, dacă era toată echipa ii spulberam pe Seaca, pe voi “zeama înțepenită”, sau pisat echipe care nu au avut pretențiile voastre, aranjamente cu bani sa bateți Buzescu, așa ca vezi de cartofii tai!

 • George

  McDermott… cum poti sa spui ca ne spulberai cand acasa la voi a2-a repriza nu ati miscat nimic… v.ati chinuit cu noi si zici ca ne spulberi… nu stiu la ce meci te uiti tu cand ajungi la stadion :))) la noi in tur daca nu erau arbitrii plecai fara puncte si posibil sa fi fost si PA campionat…

 • Rrrrrrr

  Felicitări băieților de la seaca, e normal sa mai câștige si ei, nu trebuie sa uitam ca si ei joaca fotbal, iar la fotbal se poate intampla orice. Au fost mai buni de Cat noi. Mai bine lăudați jucătorii de la seaca in loc sa criticati Buzescu. Cand Bati echipa de pe primul loc E normal sa comentezi de rău jucătorii dar de preferat ar trebui lăudați jucătorii care au învins echipa de pe primul loc. Bafta in finala!!

Comentariu