Sezon perfect pentru Sporting Roşiori

Data 22 iun.. 2014, categoria Fotbal Liga IV

Sporting Rosiori a reusit ieri sa promoveze in Liga 3 dupa un sezon perfect in Liga 4 si un baraj castigat fara dubii.

Acum un an, pe 19 iunie 2013 Sporting rata barajul de promovare in Liga 3 in fata echipei FC Balş, iar apele se tulburasera la Rosiori. Dupa mai multe discutii, unele mai aprinse, in cele din urma autoritatile locale au dat credit in continuare conducerii clubului si antrenorului Florin Soava, care au repornit pe acelasi drum, cel al promovarii.

S-a mers pe continuitate, nucleul de jucatori a ramas in mare parte acelasi, lotul fiind intarit cu cativa jucatori cu experienta, cum ar fi Mosteanu, Bocanete sau Barsan, fotbalisti cu state vechi in ligile superioare. Prin aceste implanturi, Sporting a castigat in experienta si in forta, iar rezultatele din actualul sezon au fost pe masura. Rosiorenii au castigat de o maniera categorica campionatul, dominand din prima pana in ultima etapa clasamentul Ligii a 4-a, in conditiile in care in acest an lupta a fost destul de acerba, cu FCM Alexandira si Pamimai Videle printre candidate la promovare. Lupta stransa, pana la un punct, dintre cele trei a adus un plus valoric campionatului, care avea sa se vada la barajul de ieri de la Snagov.

Asadar, dupa un sezon fara infrangere, cu 24 de victorii si 6 egaluri, presarat si cu cateva scandaluri, ce-i drept, cum ar fi plecarea lui Soava si a catorva jucatori, Sporting s-a incununat pentru a doua oara consecutiv campioana in Teleorman, iar ieri a disputat barajul de promovare in Liga 3.

Aici, Sporting a intalnit campioana Bucurestiului, Comprest GIM Bucuresti, o formatie tanara si dornica de afirmare. Spre bucuria noastra, a teleormanenilor, rosiorenii, condusi de pe banca de Cristi Negru, au castigat barajul cu 1-0, insa maniera in care au facut-o a aratat ca la Sporting s-a muncit bine in acest sezon.

Ii felicitam pe toti si le uram succes in Liga 3!

Lotul Sportingului din acest an:
Sorin Gavris (etapele 1-25), Eduard Butoi (16-30), George Voicu (1-15), Sebastian Visan, Daniel Celea (1-15), Liviu Floricel (1-15), Mitica Mosteanu, Ion Sitaru, Valentin Gaiceanu (16-30), Marian Dicu, Valentin Iorga, Iulian Uratu, Laurentiu Lacoviste, Catalin Nita (1-22), Sorin Mitran, Alberto Valimareanu, Viorel Bocanete, Alexandru Dodoaca (16-30), Catalin Savescu, Costel Barsan, Viorel Moraru, Alin Stavarache (1-15), Laurentiu Matei (16-22).

Antrenori: Florin Soava (1-9), Petre Iulian (10-15), Cristi Negru (16-30)
Delegat: Marius Nica
Maseur: Razvan Fertu
Presedinte: Gabriel Vladulescu

6 comentarii pentru acest articol

Comentariu