Silviu Bogdan, manager Turris Turnu Măgurele: Pentru Liga a 2-a, salariile, din punctul meu de vedere, au fost exagerate

Data 05 ian.. 2021, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

Turris Turnu Măgurele se află într-o situație delicată,  echipa si-a pierdut aproape toti jucătorii care i-a avut sub contract. Managerul echipei, Silviu Bogdan a explicat declinul echipei, salariile exagerat de mari pentru liga secundă.  Acesta a mai punctat că  în câteva zile se va hotărî și viitorul echipei, daca continuă sau nu în liga a doua.

Zilele următoare va avea loc o ședință și atunci se va hotărî ce se va întâmpla mai departe. Nu pot să vă spun acum ce se va hotărî, pentru că o să avem o întâlnire și atunci se va decide din partea clubului încotro se merge”.

Pentru Liga a 2-a, salariile, din punctul meu de vedere, au fost exagerate. E Liga a 2-a, totuși! Dacă chiar vrei să faci un proiect serios, trebuie gândit ca să reziști și să stai ani de zile în Liga a 2-a. Dacă te arunci cu bani mulți, există un risc pentru cei care dau banii.Dacă te arunci și dai bani mulți, e posibil ca pe viitor să ai probleme, a spus Silviu Bogdan, pentru Liga2.ro.

Sursa: liga2.ro

 

 

 

4 comentarii pentru acest articol

 • Văru Săndel

  Cu Mădălin președinte și cu asta manager era de așteptat ca ajungeți la desființare

 • Orac

  Atenție!
  Turnu Măgurele nu va mai avea echipa de fotbal în următorii 10 ani nici la liga 3 a , garantat! Stadionul o sa fie un muzeu sau cel mai mult sa joace „echipa orașului pe el ,,Cetatea !

 • Teldrum

  Ce dreaku făceați daca promovați în liga 1 că voi nu aveți bani să plătiți salarii la liga2

 • Eugen

  O să avem stadioane și o să stăm cu ochii în soare, după echipe și investitori. Bine, măcar, că stadionul din Alexandria a fost gåndit multifuncțional, nu numai pentru fotbal.

Comentariu