Situaţie incredibilă în judeţul Sibiu!

Data 15 mai. 2019, categoria Fotbal Liga IV

CJA a uitat să anunţe arbitrii că i-a delegat la un meci din sferturile Cupei României. ”L-am sunat pe «central» şi nu ştia nimic”. Decizia AJF

 

Fotbalul din Liga a 4-a, principala competiţie pe care o organizează orice Asociaţie Judeţeană de Fotbal din România, este unul de nivel amator, însă ceea ce s-a întâmplat marţi la meciul programat în comuna sibiană Poplaca depăşeşte orice aşteptare.

Ieri, la Răşinari şi Poplaca, au fost programate două jocuri din cadrul fazei sferturilor de finală ale Cupei României, faza judeţeană pe Sibiu, iar la partida Vulturul Poplaca – Interstar Sibiu a avut loc o situaţie incredibilă. La meci nu au ajuns arbitrii, fiindcă cei care trebuiau să-i anunţe de delegare, Comisia Judeţeană de Arbitri Sibiu, au uitat să o facă, scrie SBsport.ro. Altfel, după ce conducerea AJF a fost contactată, s-a decis ca meciul să se desfăşoare fără arbitraj.

Astfel, partida dintre liderul Seriei Vest a Ligii a 5-a Sibiu şi ocupanta locului 10 din Liga a 4-a Sibiu a avut loc, iar cel care a arbitrat a fost antrenorul echipei oaspete.

”Comisia a uitat să delege arbitru pentru acest meci, iar decizia AJF a fost ca meciul să se joace fără arbitri. L-am sunat pe «central» şi nu ştia nimic. Meciul s-a jucat aşa şi noi ne-am impus cu 3-1. A arbitrat antrenorul oaspeţilor”, a precizat, pentru SBsport.ro, Sorin Ţânţ, vicepreşedintele clubului Vulturul Poplaca.

Comisia Judeţeană de Arbitri Sibiu este condusă de Marian Bordean. Preşedintele AJF Sibiu este Traian Marcu.

La partida dintre Vulturul Poplaca şi Interstar Sibiu fusese delegată următoarea brigadă de arbitri: Rareş Lacău, Răzvan Ioan Spătar şi Alina Voaideş, în timp ce observator de arbitri a fost Laurenţiu Ducu.

Vulturul Poplaca a învins Interstar Sibiu cu 3-1 şi s-a calificat în semifinalele Cupei României, faza judeţeană Sibiu.

liga2.prosport.ro

Comentariu