Sorin Albeanu si Cristi Pirjolea au mari sanse sa conduca echipa din Alexandria si in returul Ligii 3

Data 04 dec.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Dupa plecarea lui Alin Chita, fanii lui CSM Alexandria au asteptat numirea unui alt antrenor pentru a scoate echipa perioada mai putina buna pe care o traversa. Solutia aleasa de conducerea clubului a fost sa ii aduca la echipa pe Sorin Albeanu si Cristi Pirjolea doi oamenii de baza ai clubului si care inseamna mult pentru fotbalul teleormanean.

Cei doi au antrenat echipa din etapa cu numarul 10 si au inregistrat patru victorii pana acum si o infrangere. Tocmai datorita acestor rezultate foarte bune conducerea din Alexandria a decis ca sa continue cu cei doi si in returul de campionat, pana in vara anului viitor. 

Oficialii alexandreni au mai negociat in aceasta vara cu fostul international Daniel Oprita dar nu au ajuns la un numitor comun. 

8 comentarii pentru acest articol

 • Tudor

  Unde a jucat Albeanu Sorin de înseamnă așa de mult pt fotbalul Teleormănean? ! Un neauzit….

 • Sss

  Mourinho unde jucase până a devenit antrenor? Un „neauzit” no?

 • Tudor

  Ce performanțe are ca antrenor Albeanu? Nici la juniori nu a castigat nimic…Este un antrenor în devenire…sa lase capul plecat si arfele care le are,ca nu îl știe nimeni încă! Sa facă fapte întâi!

 • Alex FCM

  Prost exemplu ai dat „sss” cu Murinho! Succes Alexandriei…dar Bogdan Ciobanu si Albeanu la îndepărtat pe Botea de la echipa…el făcea totul la echipa….s a văzut dezastrul după plecare…

 • Albeanu pentru Botea

  Domnul Botea cât de mult suferi că ai fost dat afară…
  Dacă nu erai bun de nimic, ce sa facem cu tine aici

 • Albeanu

  Albeanu,antreneaza echipa,lasa comentariile,fa fapte in antrenorat…toata lumea da din gura…o sa ramai in mediocritate…acolo o sa mori la o echipa de judet..esti nul in antrenorat ! Ciocul mic !

 • Tudor

  Albene ,mai du te mai baiatule unde ai fost si pana acum,ca pe la fotbal
  ai fost doar pe langa fenomen.
  Stai cuminte, ca nu esti tu de fotbal,si cand spun treaba asta, nu ma refer nu numai la antrenorat, ci si la orice legat de fotbal .
  Tu esti mereu pe langa fotbal,sau mai bine zis, esti si tu cu baietii pe acolo .
  Numai vb de nimeni ,cu atat mai mult de oameni carre te au tinut pe acolo fara sa ai vreo contributie.

 • Laur

  Frustratilorrr!!!!!

Comentariu