SPORTING ROSIORI A RELUAT PREGATIRILE SUB COMANDA NOULUI STAFF TEHNIC

Data 22 ian.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national

Ieri, pe stadionul municipal din Rosiorii de Vede, echipa de fotbal a reluat pregatirile in vederea inceperii returului de campionat din Liga 3, obiectivul declarat fiind salvarea de la retrogradare. Rosiorenii vor „ataca” returul acestei editii de campionat cu multe noutati in echipa,conducerea echipei transferand fotbalisti cu experienta  cu scopul declarat de a forma un lot omogen. La reunire au fost prezenti nu mai putin de 23 de jucatori dintre care si jcuatori in probe. „Sunt multumit de transferurile realizate si de atmosfera profesionista instalata in sanul echipei. Aceste argumente ne dau speranta justificata ca vor realiza un retur bun care sa fie incununat de rezultate favorabile menite sa aduca mult-dorita salvare de la retrogradare!”, a declarat presedintele CS Sporting Rosiori, Paul Mara.  Prima etapa a returului programeaza un meci infernal pentru rosioreni, acasa cu CSM Slatina, echipa care tinteste promovarea in Liga 2.

Romulus Ciobanu, antrenor Sporting Rosiori:” Pentru mine este o mare provocare sa preiau Sporting si sunt optimist ca vom salva echipa de la retrogradare. Am venit la Rosiori cu convingerea ca vom face lucruri bune si vom salva echipa de la retrogradare. Este clar, nu numai eu salvez echipa! Echipa va fi salvata cu sprijinul autoritatilor locale care ne sprijina financiar, al publicului spectator admirabil si fin cunoscator al fenomenului fotbalistic.
Vom avea un program incarcat in care vor alterna pregatirea fizica, tactica si omogenizarea lotului. De asemenea, vom desfasura mai multe partide de pregatire in compania unor adversari valorosi, cum sunt: CSO Filiasi, Popesti-Leordeni, FCSB 2, CSU Craiova 2, U. Craiova”

Sursa: Facebook- Sporting Roșiori

6 comentarii pentru acest articol

Comentariu