Sporting Roșiori dorește sa rămână in Liga 3

Data 21 iun.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Sporting Rosiori a primit acordul primarului Carciumaru Valerica sa se reinscrie in liga a 3-a din sezonul viitor si rămâne sa astepte verdictul celor de la Frf.

La sediul Primariei municipiului Rosiori de Vede, presedintele CS Sporting Rosiori, Paul Mara, a avut o întâlnire cu primarul Carciumaru Valerica. In urma discutiilor purtate, conducerea primariei a solicitat conducerii CS Sporting sa reinscrie echipa in liga a 3-a, asigurand ca municipalitatea va fi alaturi de echipa fanion a municipiului nostru. Pe aceasta cale, presedintele clubului rosiorean, Paul Mara, multumeste in numele clubului si al fotbalistilor, primarului Carciumaru Valerica si Consiliului local pentru intelegerea de care au dat dovada si pentru implicarea alaturi de miscarea fotbalistica rosioreana. Automat daca primeste loc in Liga 3, Viitorul Butesti rămâne in Liga 4 indiferent de scorul meciului de baraj de mâine dintre Tractorul Cetate si Unirea Brânceni. Multumim pentru informatii domnului Amuza Marian un microbist infocat al fotbalului rosiorean.

sursa: Facebok: Amuza Marian

10 comentarii pentru acest articol

 • Gogu

  Dacă tot să hotărât să rămână la liga 3 ar fi bine sa plece Mara și gașca lui pentru binele fotbalului roșiorean.

 • 123

  E bine ca a decis primaru sa rămânem în L3.
  Eu te votez ptr asta Valerica, GARANTAT!

 • 123

  Dacă nu lasa-i echipa în L3 iti garantez ca macar 500-600 voturi pierdeau.
  Asa ca e ok asa

 • Bravo domnului Primar

  Bravo@!@

 • Turing

  Macar Rosiori are infrastructura necesară pentru liga3.
  Bravo

 • Gipoc

  Tot respectul domn primar

 • 123

  Continuati drumul în liga 3 domn primar
  Cu clovni ca la Branceni nu ne putem baza
  Felicitări!!!!

 • Ajf

  Sa fim seriosi. Aici e mana lu Popescu de la Butesti din liga a 4 a. Toata lumea stie de ce a ramas Rosiori. Sa ii ramaneti datori lu Popescu nu la primarul vostru :))

 • petrica

  A retrogradat din Liga a-III-a nationala in Liga a-IV-a, CS Sporting Rosiori de Vede?
  Sau nu?

 • MARIUS

  La sediul Primăriei municipiului Roşiorii de Vede, preşedintele CS Sporting Roşiori, Paul Mara, a avut o întrevedere cu primarul Cârciumaru Valerică. În urma discuţiilor purtate, conducerea primăriei a solicitat conducerii CS Sporting să reînscrie echipa în liga a 3-a, asigurând că municipalitatea va fi alături de echipa fanion a municipiului nostru. Pe această cale, preşedintele clubului roşiorean, Paul Mara, mulţumeşte în numele clubului şi al fotbaliştilor, primarului Cârciumaru Valerică şi Consiliului local pentru înţelegerea de care au dat dovadă şi pentru implicarea alături de mişcarea fotbalistică roşioreană.

  Marian Amuza

Comentariu