SPORTING ROSIORI INCEARCA SA TRANSFERE UN JUCATOR DE LA TURRIS TURNU MAGURELE DAR IN ACELASI TIMP ISI POATE PIERDE CAPITANUL

Data 13 ian.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

Dupa cum va anuntam, in luna Decembrie, cei de la Rosiori au organizat un trial pentru a-si completa lotul cu jucatori nascuti in anii, 2000 si 2001, trial la care a participat si un jucator al celor de la Turris Turnu Magurele, este vorba despre Ion Marin, jucator de numai 18 ani care in trecut a evoluat la Vointa 2007 Saelele si a facut junioratul la Sporting Turnu Magurele sub indrumarea antrenorului Nicusor Mitroi alias Lipie. Ion Marin pare ca a atras atentia oficialilor celor din Rosiori si in aceste zile se incearca transferul sau. Sporting Rosiori se reuneste pe 20 ianuarie sub comanda lui Romulus Ciobanu si Marian Botea si au ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Zvon, Liviu Floricel este dorit de Flacara Moreni

Sporting Rosiori isi poate pierde capitanul, Floricel este dorit de dambovitenii de la Moreni si ar fi o lovitura grea pentru echipa teleormaneana in contextul in care echipa se afla pe ultima pozitie a clasamentului.  Dambovitenii se reunesc pe 20 ianuarie si atunci vor anunta si noile achizitii!

 

                VEZI CLASAMENT, LIGA 3, SERIA 3!!!!!!!

Comentariu