Sporting Rosiori la primele puncte cu noua conducere tehnica

Data 21 nov.. 2021, categoria Fără categorie

Sporting Rosiori a reusit sa obtina primele puncte sub comanda noului antrenor, Marian Botea. Dupa ce au avut doua meciuri de foc, cu primele doua clasate, deplasare la CSM Slatina si acasa cu liderul la zi, Viitorul Daesti, Sporting a reusit sa ia trei puncte cruciale in deplasarea de la Costesti. Daca la Slatina au pierdut pierdut cu 2-0, dupa ce au avut un jucator eliminat, in partida de pe propriul teren cu liderul din Daesti, rosiorenii au fost clar dezavantajati de arbitrii intalnirii, desi ramasi in zece jucatori din prima repriza, rosiorenii au dominat in multe momente partida. Cu cele trei puncte din deplasarea de la Costesti, Sporting Rosiori s-a instalat pe un onorabil loc patru, cu 19 puncte, dupa 13 etape. Interesant este faptul ca noul antrenor principal, Marian Botea mai antreneaza trei grupe de copii la Turnu Magurele, impreuna cu Augustin Moraru
Am stat de vorba cu antrenorul Marian Botea, cum se descurca cu antrenamentele de copii si juniori si cu o echipa profesionista.

Nu pot spune ca este usor, dar fac ceea ce imi place si asta este cel mai important, in prima parte a zilei merg la Rosiori unde este o noua provocare pentru mine, avand in vedere ca nu cunosc destul de bine lotul de jucatori, urmeaza doua etape dificile, ultimele din acest an, acasa cu Vedita Colonesti si la Alexandria, meciuri pe care le vom aborda la victorie, principalul obiectiv este calificarea in play-off, dupa-amiaza la Ciuperceni pentru antrenamentele cu cei mici, pe aceasta cale tin sa le multumesc, in primul rand parintilor si copiilor care au venit alaturi de noi, sponsorilor: Codrea Estate, Carpatina Prodcom, Croce SRL si nu in ultimul rand persoanei care ne-a ajutat pentru a ne desfasura antrenamentele si jocurile la Baza Sportiva din Comuna Ciuperceni, persoana care doreste confidentialitatea.

Comentariu