Sporting Roșiori s-a despărțit de David Adelin. Mai pleacă și alți jucători?

Data 14 ian.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

rosiori adelin davidFundașul David Adelin a venit vara trecută la echipa teleormăneană dar în aceste zile a primit o ofertă interesantă de la Șirineasa, liderul seriei 4 din Liga 3, și a semnat cu aceștia lăsând un loc liber important în apărarea roșioreană.

Tot la capitolul plecări este posibil ca Sporting Roșiori să se mai despartă de alți jucători, unii dintre ei având oferte cu toate că locul în clasament al echipei nu este unul foarte bun.

Reunirea echipei urmeaă să se facă pe 22 ianuarie la stadionul Municipal din Roșiori.

9 comentarii pentru acest articol

 • comentator

  Ar trebui definite clar si transparent sursele de finantare si cheltuielile facute. In afara de amarata de primarie, mai da cineva bani din targ la footbal?Poate singura activitate care face sa se mai auda de Rosiori in tara.Shoka, Paciurea, Carciunescu, nu vor lasa niciodata footbalul local sa moara!!!!

 • Mirica

  @Suporter…nu mor caii cand vor cainii, cel mai adevarat proverb, i-al ca pe un mic sfat, de la unu trecut de peste 50 de ani. Salut!

 • Curea

  Daca se voia revenirea la liga a4a asa cum abereaza unii pe aici, vorbind doar sa se afle in treaba..stati chill ca nu se mai zbateau si o lasau moarta,se descfiinta echipa, nu stateau sa si bata joc de acesti tineri care fac parte din echipa Sportingului!!!!! Asa ca ……

 • Danila

  Baieti, barbati, sau ce sunteti ca prea putin ma interesraza, parerea voastra nu conteaza nici 0,1% credeti ma pe cuvant. Sa vorbiti e usor, dar sa demonstrazi tati e cam greut.. dar ce sa faceti, asa suntem construiti sa ne dam cu parerea, dar pacat ca sunteti in necunostiinta de cauza.. Un la mana, asta i viata antrenorilor, acum sunt la o echima, maine la alta.. ce mai e permanent in viata asta? Si nu cred ca e nevoie sa explic mai mult si sa ma intind, cat despre Mara, jos palaria, este respectat peste tot pe unde merge fiindca singur s a ridicat de jos ,nu pe barba altora, ajuta multi oameni la nevoie, si ,de asemenea este ajutat la randul lui, daca ati stii ca in staful acestei echipei oamenii astia baga bani din buzunarul lor pentru a fi liniste si pace la aceasta echipa si se zbat, o fac din placere, nu pentru ca i obliga cineva sau ca ar aveea vreun avantaj pe urma echipei sau in urma acestei colaborari, el nu isi bate joc de aceste suflete, care se chinuie zi de zi cu antrenamente, cantonamente si fiind unii departe de casa pe niste salarii micute sau acceptabile..e pacat de Dumnezeu! Daca sunteti barbati spuneti clar lucrurilor pe nume, si nu va mai ascudeti sub acest josnic anonimat..Cat despre acest nou antrenor pe care nu l cunosc personal sper sa si faca treaba si sa castige increderea jucatorilor.

 • Pt rosiori

  Baiatu cu negru antrenor am terminat pe locurile 5 si 6 la ce conditii a avut . Sa vad eu acum pe ce loc mai termina echipa.ai uitat cum am batut pe turnu alexandria chindia steaua clinceni fc etc

 • Rosiori

  Pai nu anntrenorul a facut doar 9 puncte.
  Ce vina au ceilalti.
  Antrenorul Negru ce mari performante a avut !

 • Anonim

  Prost esti profesore!

 • Eu

  Cu asemenea transferuri se vrea revenirea in liga a-4-a sigur.

 • Prof. Ionescu Sorin

  Portofel Jr, Gaiceanu, Cazacu , Iorga principalele achizitii

Comentariu