Stan Prodan anunta revolutia in arbitraj: „Din retur vor fi multe schimbari”

Data 19 dec.. 2011, categoria Fotbal Liga IV, Fotbal Onoare, Fotbal Promotie

Prestatia modesta a anumitor arbitri din judet si desele incidente in care acestia au fost fost implicati in sezonul de toamna, l-au determinat pe presedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, sa recurga la mai multe masuri. In primul rand, in ultimele etape din Liga 4, s-au importat arbitri din alte judete, iar din retur anumiti „fluierasi” vor fi inlocuiti cu asistenti si arbitri mai tineri, toti de perspectiva.
Invitat recent la o emisiune TV, Stan Prodan a recunoscut problemele cu care se confrunta arbitrajul teleormanean si a asigurat formatiile din judet ca din retur lucrurile se vor schimba: „Acei arbitri care se credeau senatori de drept nu vor mai fi tolerati. Cine greseste va trebui sa plateasca. Va fi un schimb in randul arbitrilor. Vom incerca sa dam sanse si arbitrilor tineri, iar anumiti asistenti de perspectiva vor trece la centru”, a spus Stan Prodan.

Aceste miscari au fost incepute chiar de la ultimele etape ale turului, cand asistenti ca Naidin, Bobe sau Tanase au condus meciuri la centru, si au facut-o chiar bine.

PS: TeResport saluta aceasta masura, pe care o considera benefica si potrivita pentru ceea se s-a intamplat in turul campionatului din Liga 4. Au fost multe meciuri in care acei senatori de drept, asa cum ii numeste Stan Prodan, si-au batut joc de arbitraj si de echipele din Liga 4. Arbitrajul teleormanean are nevoie de o schimbare majora de mentalitate si de o curatenie drastica in randul fluierasilor „smecherasi”, numai asa arbitrajul nostru poate progresa! 

Comentariu