Stelian Zariosu, glorie a fotbalului din Teleorman, vorbeste despre Turris Oltul Turnu Magurele: „Avem o echipa frumoasa, care practica un fotbal placut”

Data 01 dec.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Stelian Zariosu, fostul mare portar teleormanean, este incantat de faptul ca Turris Oltul Turnu Magurele este pe primul loc in Liga 3 si a facut o analiza pertinenta a evolutiei echipei noastre pe parcursul acestui tur de campionat:

„Turris este peste nivelul celorlalte echipe din punct de vedere fizic si strategic. Adversarii nu au pus probleme chiar daca victoriile au fost la limita. Au fost victorii lejere. Mi-au placut fundasii laterali, Mitrea si Juncanaru, care sunt foarte buni pe distante lungi. S-au schimbat multe. Constantinescu a jucat numai jumatate de tur. Nu este o pierdere plecarea lui pentru ca Dragu este foarte bun. Balgiu este excelent la mijloc, mai bun decat Bajenaru. E mai vioi si mai energic. In ultima vreme insa Juncanaru a mai slabit pe partea defensiva. Poate se epuizeaza prea mult prin lansarile in atac. Avem o echipa frumoasa care practica un fotbal placut. In aparare Matei este greoi si este depasit in duelurile unu la unu. Salcianu m-a dezamagit total, e fricos si nu construieste din aparare. Jocul bun al echipei se datoreaza si lui Lincar. Cu Rosiori s-a jucat ordonat, dar in repriza a doua a fost joc haotic. Am remarcat la echipa noastra o capacitate fizica foarte buna si nu am mai vazut mingi date la bubuiala”, ne-a spus Stelian Zariosu. 

Stelian Zariosu a fost portar la Autobuzul Bucureşti în 1975, la Chimia Turnu Măgurele din 1977, la Sportul Studenţesc în 1984-1986, la Farul Constanţa în 1986-1987, la Sportul 30 Decembrie în Divizia B,în perioada 1987-1992.

Un interviu amplu cu acesta puteti vedea in Teresport aici: http://www.teresport.ro/povestea-incredibila-a-lui-stelian-zariosu-portarul-turnean-care-a-facut-performanta-intr-un-picior/

1 Comentariu

Comentariu