STOP fotbal | FRF a suspendat toate competiţiile de fotbal până pe 31 martie

Data 12 mart.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare, Fotbal Liga IV, Fotbal Onoare, Fotbal Promotie, fotbal1

Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020.

Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România.

Așadar, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări. Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis să suspende toate competițiile de copii și juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat și turneul final al Cupei României la futsal.

Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate.

10 comentarii pentru acest articol

 • ITALIANU

  SPER SĂ SE REIA CAMPIONATUL JUDEȚEAN DE FOTBAL PE DATA DE 31 MARTIE

 • Ionel

  Sper sa dispara tot anul acesta.Sa nu mai auzim de fotbal.Sa vedem de unde isi mai rotunjesc veniturile domnii arbitri si AJF Teleorman ?

 • Ptr Ionel

  Ești prost de ingheata apele.

 • petrica

  Ce sa ii ceri lui Ion din Teleorman?

 • Adrian delegat

  Pentru domnul președinte Stan Prodan:
  Este adevărat zvonul ca luați in jur de 5000 lei pe luna? (Indemnizații și alte drepturi?) din banii AJF?
  In periaoda in câte se suspenda activitatea fotbalistică ati suspendat și activitatea AJF sau luați salarii in continuare?
  Aștept un raspuns. Mulțumesc!

 • Ptr Adrian

  Tu daca ai activitatea la job suspendată sau lucrezi de acasa iti iei sau nu salariu?

 • Kiwi

  85 % din salariu.

 • Cezar Scutelnicu

  Aseară la spitalu orășenesc Zimnicea , “italianul” a fost depistat pozitiv având virusul coronavirus

 • petrica

  In vremurile astea voi mai aveti timp sa discutati de Stan Prodan?????!!!

 • ITALIANU

  ȘTIRE FALSĂ DATĂ DE TINE CEZAR CUM TE CHEAMĂ SAU TE DAI ÎN NUMELE DE CEZAR SCULTENICU CHIAR NU COROANA VIRUS VORBEȘTI AIUREA ȘI PROST PLUS CĂ EU NU AM FOST PLECAT ÎN AFARA TĂRII ȘI NU AM LUAT COROANA VIRUS

Comentariu