Surse | Liderul Ligii a 2-a paraseste Turnu Magurele?

Data 06 sept.. 2019, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

Se pare ca in Romania armonia unei comunitati nu este importanta.
Chiar daca este Lider in Liga secunda, Turris-Oltul Tr. Magurele nu este ocolita de dispute pe plan local.

Surse apropiate gruparii teleormanene ne-au confirmat posibilitatea ca Turris-Oltul va juca in viitorul apropiat la… Slatina.
Motivul pentru care conducerea celei mai bune echipe a momentului din Teleorman doreste sa faca aceasta mutare ar fi lipsa de implicare a factorilor locali.
Ba mai mult, atat consilierii locali dar mai ales Primarul urbei, Danut Cuclea, pun piedici vadite in calea echipei clasate pe prima pozitie intr-un clasament cu Rapid Bucuresti, Universitatea Cluj, Gloria Buzau, FC Arges.

Emulatia pe care echipa condusa de pe banca tehnica de Erik Linkar a reusit s-o dezvolte in randul locuitorilor din Turnu Magurele se poate vedea meci de meci. Majoritatea meciurilor se disputa cu casa inchisa in conditiile in care biletele puse la dispozitie fanilor au valori cuprinse intre 10 si 20 lei.
Sa fie tocmai aceasta emulatie motivul pentru care se pun bete in roate echipei de fotbal?
Oare consilierii Primariei si Primarul Cuclea sunt invidiosi pe succesul pe care il are Turris-Oltul in debutul de campionat?
Sunt intrebari la care ne-am dori sa raspunda factorii de decizie ai orasului in cazul in care Turnu Magurele si Teleormanul vor ramane fara echipa in Liga a 2-a.

Pana la aceasta ora TereSport.ro nu a reusit sa intre in legatura cu conducerea clubului.
Vom reveni cu amanunte.

10 comentarii pentru acest articol

 • Demostene

  Administratorul acestui site cel putin este un naiv.
  In primul rand, Cuclea si ai sai nu ar sufla in fata lui Dragnea Jr., inca nu indraznesc sa sufle in fata tatalui. Probabil, daca e adevarata stirea, avem de-a face cu un santaj ordinar al Juniorului.
  Pe ziarul Liber in Teleorman a aparut un articol in care scrie cum a pus piciorul in prag Juniorul, cerand celor de la Nutrelo 2 miliarde pt un transfer, in dauna drepturilor oamenilor la arenda.
  Probabil ca are o pozitie de forta si fata de cei de la primarie si probabil ca le cere si lor bani, insa… DE UNDE BANI? Pentru mofturile Juniorului si ale echipei sale private?

 • Gimi

  Demostene tata,ce dracu bati campii,la liga 2 a transfer de 2 mil ,hai sa fim seriosi!
  Poate esti informat mai bine ,dar primaria nu a dat nici macar 1 leut la echipa asta !
  Politicul, mars de langa echipa asta!

 • Mitica

  Vrajeli liberale de la judeteana de Alexandria !!!

 • Cineva

  Orice poate fi real,Dar asta cu primăria,primarul etc E de râsul curcilor!!primarul si consilierii sunt doar brelocurile celor cu deciziile de acolo!o stire care mai bine nu o publicati decat sa va atrageti antipatii

 • Atenție

  CHIAR NU VA DAȚI SEAMA CA ESTE VRAJEALA???
  TOATA LUMEA A COMENTAT CAND A VAZUT PRETUL BILETELOR, CAND A VAZUT MADALIN A ZIS SA ARUNCE UNA IN TÂRG SA TACA LUMEA DRACU DIN GURA.
  CHIARBASA DE SLABI SUNTEȚI??

 • Jeff

  Unde-s tribunele metalice de la proaspat demolatul stadion din Alexandria, ca la stadionul PECO n-a ajuns decat o bucata de vreo 15 m lungime (din 130 m total)?

 • Zvon

  Pleaca ma de tot…du-te la acs rahova sau înfrățirea jilava…drum bun

 • Demostene

  Primăria Turnu Măgurele tocmai a dezmințit știrea pe Facebook.

 • BOMBONEL

  NUMAI PROSTII VORBITI.VA SPUN EU CUM STA TREABA EXACT.DRAGNEA ASTA JUNIOR CARE SE DA MARE IN STAMBA SI CARE ERA UN CACAT CU OCHI ACUM CATIVA ANI CARE NICI NU MISCA IN FRONT, ESTE PATRONUL OFICIAL AL LUI SC.NUTRELO GROUP SRL LITA CARE A INGHITIT 2 FIRME MAI MARI CU PROFIT FOARTE MARE SI CARE SE OCUPA CU CULTIVAREA SI RECOLTAREA CEREALELOR SI A LEGUMINOASELOR IN JUDETUL TELEORMAN.FIRMA LUI ESTE IN COLAPS SI PRIN ILEGALIATI A ANEXAT CELE 2 FIRME UNDE ISI AU PAMANTUL IN ARENDA MII DE PROPRIETARI CARE NICI IN ZIUA DE ASTAZI NU SI-AU PRIMIT TOTI DREPTURILE,IAR ANUL ACESTA I-A AMANAT PE TOTI CU PLATA NUMAI CA SA AJUNGA BANII LA ECHIPA DE FOTBAL TURRIS MAGURELE A LUI DRAGNEA JR.
  LA PROPRIETARII PAMANTULUI LE DA BANI PUTINI SI CU TARAITA SI LE PROMITE MAREA CU SAREA,AVAND IN VEDERE CA PRODUCTIA DE GRAU LA HA IN TELEORMAN ESTE FOARTE MARE SI LA MINISTERUL AGRICULTURII A ANUNTAT O PRODUCTIE DE 2 ORI MAI MICA DECAT CEA REALA,TOCMAI PENTRU A FURA ACESTI BANI DE LA PROPRIETARII PAMANTURILOR DATE IN ARENDA SI A LE DA O SUMA F.MICA LA PLATA ARENDEI IN BANI,PENTRU A FINANTA ECHIPA DE FOTBAL.ACESTA ESTE PURUL ADEVAR SI ATUNCI CAND SE VOR RASCULA TOTI PROPRIETARII CARE AU TERENUL IN ARENDA LA NUTRELO SI ISI VOR RETRAGE PAMANTURILE DE LA ACEASTA FIRMA VA DISPAREA SI FIRMA NUTRELO SI ECHIPA DE FOTBAL TURRIS MAGURELE

 • Rin

  Mai bombonele tata ,ai pamant la firmele astea sau l ai vandut lui Nicolae ,sa inteleg cu cine am deaface!
  Pune pe site actul de propietate sa te cred ,esti unul ca si tatal tau cracea ,ce este bun in orasul asta este rau in capul vostru.
  Vezi ca Dragnea Junior este unul ca si altii care sponsorizeaza echipa ,nu este patron si nu poate lua decizii la clubul asta .
  Luati labele murdare de oe echipa asta ,va murdariti singuri ! Desi cam mirositi chiar si dupa nume ,,bombonel!

Comentariu