Talpa – Olteni, doar despre fotbal (foto)

Data 21 oct.. 2012, categoria Fotbal Liga IV

Excluzand nefericitul eveniment din minutul 83, meciul Flacara Talpa – VN Olteni a avut si momente bune de fotbal. Am vazut doua echipe preocupate de fotbal, am asistat la un meci cu destule faze de poarta si cu un arbitraj sigur si echilibrat, asa cum ne dorim sa avem la fiecare meci din judet.

VN Olteni a inceput foarte sus meciul, a dat tonul, iar in minutul 4, Dan Nica a ratat o ocazie destul de mare. Acelasi Nica a mai avut o sansa de gol doar peste cateva minute, insa nu a nimerit tinta (16).
Pana la urma mingea a intrat poarta lui Butucaru, insa Marius Stanciu se afla in ofsaid cand a reluat in plasa (foto – 22).
Dupa o jumatate de ora s-a trezit si Talpa. Niculescu a tras semnalul de alarman, apoi Claudiu Zaharia, ex-jucatorul lui Pamimai Videle, a avut o ocazie imensa, insa a sutat milimetric pe langa bara doar din sase metri (40).

In partea secunda, meciul a mai scazut in intensitate, fazele de poarta au venit mai greu odata cu scurgerea timpului, iar nervii au inceput sa apara.
In minutul 82, Velcea face un fault in marginea careului, vede galben, iar din acea faza iese golul lui Ciobanu. Marcusanu executa, apararea gazdelor resinge pana la 25 de metri, iar fundasul stanga al Olteniului nu sta pe ganduri si trage direct la poarta. Mingea prinde viteza si se opreste direct in vinclul portii lui Butucaru, ramas fara replica.
1-0, in minutul 83, si meciul se incheie aici pentru ca asa a vrut un spectator al gazdelor.

Flacara Talpa: Butucaru – R. Tabara, Grigore, Tecaru, M. Tabara, Rababoc, Teculescu, Serbanica, Gabor, Niculescu, Zaharia.
VN Olteni: Preda – Ilie Cr., Badanoiu, Miu, F. Ciobanu, Marcusanu, V. Pescaru, Cretan, Ghe. Constantin, Nica, Stanciu.

Galerie foto:

1 Comentariu

Comentariu