Teleormaneanul Razvan Ducan a fost rezerva lui Balgradean in meciul de ieri al lui FCSB cu Astra Giurgiu

Data 22 iul.. 2018, categoria Fără categorie, Fotbal Ligi superioare

razvan ducanRăzvan Ducan i-a luat locul lui Andrei Vlad pe banca de rezervă a FCSB și a fost rezerva lui Cristian Bălgrădean în primul meci din acest sezon din Liga 1 Betano,împotriva celor de la Astra Giurgiu. Ducan l-a înlocuit pe cel pe care Gigi Becali l-a alintat „Messi al portarilor”.

Răzvan Ducan are numai 17 ani și a fost folosit de Nicolae Dică într-o parte din amicalele verii după ce a făcut pregătirea de vară alături de prima echipă. Ducan este născut pe 7 februarie 2001. Idolul tânărului goalkeeper al FCSB este fostul căpitan al roș-albaștrilor, Ciprian Tătăruşanu, pe care îl consideră “un portar complet”. Ducan a devenit din acest an a treia opţiune pentru postul de portar din lotul vicecampioanei României, după plecarea lui Edi Stăncioiu.

Răzvan Ducan, rezerva lui Bălgrădean, este internațional de tineret
Răzvan Ducan este internaţional de tineret sub 17 ani şi a ajuns la FCSB de la Centrul de Excelenţă Buzău – CS Unirea Petrolul Videle, anunță Telekom. La naţionala de tineret sub 17 ani, Ducan a apărat poarta Romaniei în preliminariile Campionatului European și a evoluat în meciurile cu Ungaria, Cipru şi Austria.

Sursa: www.fanatik.ro

Comentariu