Tractorul Cetate este noul lider in Dolj

Data 21 mai. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Dupa cum stim de ceva timp,campioana din Teleorman va intalni campioana din judetul Dolj. Daca la noi in judet lupta a fost transata cu 2 etape inainte de final de ACS Unirea Branceni, in Dolj lucrurile sunt departe de a fi incheiate. Cu 3 etape inainte de finalul play-off-ului campionatul este condus de Tractorul Cetate care etapa trecuta a invins cu scorul de 4-1 Dunarea Calafat, echipa care a condus clasamentul o perioada buna de timp, distanta dintre cele 2 echipe este de 1 punct si  pare ca se va juca pana in ultima etapa.

Meciurile sunt programate în dublă manșă, pe 15 Iunie 2019, ora 18.00 și 22 Iunie 2019, ora 17.30. Primul meci se va juca la Branceni!

Comuna Cetate, una din cele 95 comune ale județului Dolj, este așezată în sud-vestul țării, în lunca Dunării, în amonte, pe terasa “50 – 130” (cernoziom și pânza freatică la 10 m adâncime), la limita dintre județele Mehedinți și Dolj, pe DN 56 Calafat – Drobeta Turnu-Severin, la km 25 și DJ Craiova-Cetate la km 72.

 

 

 

 

4 comentarii pentru acest articol

 • Marin Adrian

  Ce fete de bucatari au astia… si fizicul la fel :))

 • SSS

  BUCĂTARII ĂȘTIA NE BAT PE NOI DIN TELEORMAN CĂ TELEORMANUL NARE BUGET DE LIGA A 3 A SĂ FIE CLAR ASTA O COMUNĂ CA BRÂNCENI NAU BANI SĂI ȚINĂ LA LIGA A 3 A MAI VORBIM NOI

 • Orbeasca

  Mooooie ITALIENE

 • PENTRU ORBEASCA

  MOOOIE ORBEASCA AȚI RETROGRADAT LA LIGA A 5 A GATA EU ITALIANU VĂ DAU LA MOOOOOIE DIRECT

Comentariu