Transferuri importante pentru promovare la Victoria Lunca

Data 25 mart.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

alin mitroi 2Victoria Lunca este una din echipele care are sanse la promovare in Liga 4 si care isi doreste foarte mult acest lucru chiar daca AJF Teleorman i-a luat clubului patru puncte in aceasta iarna.

Pentru a-si realiza obiectivul, antrenorii echipei au decis sa aduca mai multi jucatori pentru a intari echipa in returul de campionat.

Printre ei este si Alin Mitroi, fostul portar al lui Sporting Turnu Magurele si Viata Noua Olteni.

Alaturi de el au mai venit fundasul stanga Sefarceanu Catalin si Anghel Razvan, mijlocas stanga, fost la Segarcea Vale.

5 comentarii pentru acest articol

 • mario

  Deplasarea de la lunca a fost ca una din jungla.Cu picioare puse dupa gat,goluri pe furt,penalti clar anulat celor de la saele. Asa credeti ca promovati voi,umbland si intimidand arbitri?Dar nu toti arbitri sint spagari ca tine ochia.

 • B.D

  Să spună cei de la Saelele,cum a fost meciul lor din deplasarea de la Pietroșani si cum a fost cel din deplasarea de la Lunca???Cum au jucat gazdele???Si oricine poate să spună….

 • mario

  Inainte de meciul cu Saelele ,ochea incepe sa ameninte,asa cum a facut si in tur. Ai uitat Ochea cand ai sunat seara inaintea meciului sa ameninti unii jucatori,care in trecut jucasera pentru voi?Dar tu esti rupt de realitate bai tata. La voi in salbaticia de la lunca nu a ajuns civilizatia. Noroc cu Vali Tancu ca va mai ridca ala putin ca in rest vai si amar. P.S. Ne vedem in teren .

 • slobozeanu

  retardatul ala de tigan e transfer? vai de capul vostru

 • V

  Stați mă liniștiți cu Lunca voastră…o să promovați când o zbura porcu! Aveți deplasări la Saelele,la Pietroșani,nu luați voi puncte din aceste deplasări!!!Si cu Spătărei sau Vitănesti vă fă fi greu…Poate dacă umblă Ochea pe la arbitrii sau să puneți huliganii să amenințe,să aveți succes,dar sunteți prafff….

Comentariu