Transferuri interesante la Cetatea Turnu Măgurele

Data 22 iul.. 2021, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV

Actualul club Dunărea Turris Turnu Măgurele care va prelua numele de Cetatea Turnu Măgurele, a reușit o serie de transferuri interesante, conducătorii clubului au reușit sa aducă jucători de mare experienta, Florin Radu, Liviu Godin si Valentin Neaga(toți de la Sporting Roșiori), Cătălin Musceleanu ( Academica 2 Clinceni), Silviu Radu ( Mostiştea Ulmu), Ruță Nicolae, Robert Dalu și Iancu Cosmin (toți Vedita Colonesti) sau Cristian Geamăna(Dinamo 2 București). În următoarele zile se va completa lotul iar sâmbăta va fi primul amical în compania echipei CS Vadastra, județul Olt. 

5 comentarii pentru acest articol

 • Chiriac

  Si ăștia joacă la liga 4????
  Bani cheltuiti aiurea

 • Suporter

  DC măi Chiriac,noi suporterii suntem neînsemnați pt tine?Noi nu meritam bani cheltuiți?

 • Altcineva

  Poate Domnul Chiriac considera ca un asemenea proiect înseamnă risipa.Stie cineva de ce a apărut acest proiect ?! ,pentru ce ,pentru cine.De ce ,de ce acum?A apărut cineva si a explicat orașului despre ce este vorba ?
  Suporterii isi doresc echipa ,e in firea lucrurilor,dar au mai fost ani cand orașul nu a avut echipa.Considerand ca Cetatea nu a fost echipa orașului,asa cum se subînțelege de aici .
  Dansul are dreptate,iar eu merg mai departe,spunând ca e prostie .
  Suporterii au nevoie de echipa,merita echipa,dar nu asa.Orasulmerita un alt proiect.Cu substanța ,cu fundament.

 • ptr altcineva

  Se vede ca nu te duce capul, daca nu era echipa, nu e bine, daca este, iar nu e bine, cine dracu sa va mai inteleaga, probabil esti din tabara cealalta, cine v-a pus sa desfiintati echipa? Daca nu esti din tabara cealalalta, esti paralel cu viata.

 • altcineva

  Sa fiu paralel cu viata din ROMANIA mi se pare un compliment.Nu dezvolt.
  Probabil nu m-am facut bine inteles.Decat nimic mai bine ceva.fie si prost.Eu am spus ca se putea realiza un proiect mult mai bun.Si ca orasul merita acest lucru.
  La fel si suporterii.

Comentariu