Turris, liderul din Liga 2, a pierdut surprinzător, 0-1 cu Metaloglobus

Data 13 oct.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Turris Turnu Magurele a pierdut al doilea meci din actualul sezon de Liga 2, sambata pe terenul celor de la Metaloglobus Bucuresti cu scorul de 1-0, prin golul inscris de Claudiu Herea, dupa un joc modest al liderului.Prima repriza a fost controlata de Turris, insa fara mari ocazii de gol. Metaloglobus a demonstrat ca este o echipa redutabila pe propriul teren. Bucurestenii au marcat prin Claudiu Herea (65) la o fază în care portarul Rus a respins în faţă un şut al lui Ciocâlteu. Pentru Florin Bratu este primul esec ca antrenor al Turrisului.

Ne aşteptam la un astfel de meci. Ştiam că am o tranziţie pozitivă foarte bună, cu jucători care pleacă. Am început să ţinem foarte mult de mingii şi am reuşit. Bineînţeles că au fost momente şi momente, în care se putea schimba soarta jocului. Puteam să facem şi noi 2-0, apoi ei să egaleze, 1-1. Dar, cu rezultatul actual, nu am decât să fiu mulţumit”, a declarat Măldărăşanu la microfonul DigiSport.

N-avem timp să plângem pentru că miercuri ne aşteaptă la Măgurele un meci extrem de important, cu UTA”, a declarat Florin Bratu.

Metaloglobus: Gavrilaş – Iul. Ciubotaru, D. Lung, L. Cazan, Sava – Cl. Herea, Andr. Lungu, Al. Coman (Mino Sota 64′) – Duminică (Banu 87′), Ov. Herea (cpt.)(Ghenovici 81′), Ciocâlteu
Rezerve neutilizate: Nedelcovici – C. Ionică, Ed. Vraciu, Fl. Plămadă
Antrenor: Marius Măldărăşanu

Turris-Oltul: I. Rus – Călinţaru, Sălcianu, Ispas, Fl. Mitrea (cpt.) – Sil. Pană, Acolatse, Paţurcă (Cr. Ciobanu 68′) – Haită, Bud (Sg. Negruţ 63′), Ad. Voicu
Rezerve: Duţu – Bg. Matei, Fl. Radu, Cl. Moise, Buleică
Antrenor: Florin Bratu

Comentariu