Turris Oltul Turnu Magurele a fost aproape de a-l transfera in aceasta iarna pe noul jucator al Craiovei Alexandru Avram

Data 08 dec.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Dupa despartirea de Alexandru Fotescu si Marian Constantinescu, ambii atacanti, antrenorul Erik Lincar este in cautarea unui varf autentic care sa ii faca concurenta lui Dragu in faza ofensiva.

Unul dintre numele la care s-au gandit oficialii turneni a fost si Alexandru Avram, jucator de la Municipal Brasov care a fost indepartat din lot, si care liber de contract fiind a fost „furat” turnenilor de catre contracandidata la promovare Craiova 1948 SA, adica echipa lui Adrian Mititelu.

Poreclit si „ursul” datorita gabaritului sau foarte mare, atacantul de 27 de ani, care a marcat in acest tur de campionat pentru brasoveni cinci goluri, a ales oferta lui Marcel Puscas pentru ca se pare ca a fost mai consistenta financiar spun informatii neoficiale. 

De asemenea, un al jucator transferat de Craiova este colegul din atacul brasovenilor, este vorba de Vlad Botia, 23 de ani, care a semnat la fel ca si Avram pentru doi ani jumatate. 

2 comentarii pentru acest articol

  • Adi

    2jucători a luat Craiova de la Brașov și a negociat și Turnu dar nu ia luat .Ce vrăjeala aveți pe voi.

  • Gimi

    Ce tare este asta ,a negociat si Turris cu cei doi,si ? Si cu Costea sa discutat 2 saptamani ca a semnat cu Mititelu,si?
    Noi o sa aducem jucatori fara nume care o sa faca treaba ,daca am avut cu nume si nu a jucat 7 etape ce am realizat? Hai Turris

Comentariu