Turris Oltul Turnu Magurele a invins fara probleme pe Hermannstadt. Marian Constantinescu si-a reziliat contractul cu echipa noastra! „S-a produs o ruptură între mine și Erik Lincar și nu avea rost să mai colaborăm”

Data 30 nov.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Turris Oltul Turnu Magurele s-a impus astazi in deplasare la Hermannstadt, scor 2-0, in etapa cu numarul 15 a Ligii 3, seria 3. Golurile au fost marcate de Dragu in minutele 13 si 88. 

Formatia pregatita de Erik Lincar a dominat jocul cu autoritate si si-au creat multe ocazii de a marca. Dragu, Tescan sau Mario au ratat ocazii importante pentru formatia noastra. Meciul s-a disputat la Rasinari pe un teren mic, inghetat si prost.

In echipa adversarilor nostrii au fost mai multi jucatori de la prima echipa printre care cel mai cunoscut este Alexandru Curtean, jucator la mai multe formatii din Liga 1.

Dupa acest rezultat, Turris Oltul Turnu Magurele a terminat turul pe locul 1 cu doua puncte peste Flacara Horezu si patru mai multe decat Craiova 1948. 

La acest meci nu a jucat Marian Constantinescu care si-a reziliat contractul cu echipa noastra asa cum Teresport v-a anuntat in exclusivitate inca de ieri.

„Mi-am reziliat astăzi contractul cu Turris-Oltul Turnu Măgurele. Am purtat o discuție cu antrenorul și președintele și am ajuns la un acord de reziliere. S-a produs o ruptură între mine și Erik Lincar și nu avea rost să mai colaborăm.

O să văd din ianuarie încolo dacă îmi mai găsesc o echipă la care să joc, dacă nu, vine vremea când trebuie să ne retragem. Dar sunt convins că, după ce am făcut în turul ăsta de campionat la Turris, o să îmi mai găsesc echipă. Cât timp am fost sănătos, evoluțiile mele au arătat că am fost cel mai bun din teren și mi-au demonstrat că pot să mai joc. Și asta nu o spun eu, ci lumea din jurul echipei și rezultatele echipei”, a declarat Marian Constantinescu, în exclusivitate pentru 100% Sport.

Turris Oltul Turnu Magurele: Poiana – Juncanaru, Salcianu, Matei, Mitrea – Balgiu, Pencea, Savin – Mario, Dragu, Tescan

Au mai intrat: Dinca, Bajenaru, Marioara, Mihnea

5 comentarii pentru acest articol

 • Laurențiu

  Felicitări Turris Oltul Turnu Măgurele pentru victoria de la Rășinari din meciul cu Hermanstadt 2 și pentru turul excelent de campionat făcut,păcat că unul dintre cei mai experimentați jucători Marian Constantinescu pe lângă (Băjenaru,Balgiu,Matei,Poiană,Mario Mihai,Dragu) a părăsit echipa.Poate că se va reuși aducerea unui alt jucător experimentat,Forza Turris ⚽👏💪🏆🇷🇴

 • Daniel

  Ti se pare tie ca dragu si matei sunt experimentati?

 • SSS

  Dacă ținem cont că Matei a jucat printre altele la Galați Clinceni și chindia as zice că e destul de experimentat.

 • florin

  Felicitari Turris pentru prima jumatate de campionat! Sa mentineti acelasi „stroc” si in retur, sa promovati in L2! LA MULTI ANI!

 • Gogu

  Daniele tata,Dragu a promovat cu Constanta in liga 2 a si a marcat 22 de goluri,poate nu inseamna nimic pt tine,oare are experienta?

Comentariu