Turris a transferat un atacant nigerian

Data 06 iul.. 2019, categoria Fără categorie

 

Ziua si transferul. Turris Turnu Măgurele a transferat astazi un jucator nigerian, un atacant de 21 de ani care masoara 1.92 m.

Atacantul nigerian a jucat in prima liga din Macedonia, la Rabotnicki Skopje. Geoffrey Chinedu este nascut pe 1 octombrie 1997 si a mai evoluat la echipe precum: Teplice u21, Skenderbeu B, KS Besa Kavajè si ultima oara la Rabotnicki Skopje in prima liga din Macedonia unde a marcat 11 goluri in sezonul 2017-2018 in 25 de meciuri si un singur gol in sezonul 2018-2019. Rabotnicki a terminat campionatul pe locul 7 din 10 echipe.

4 comentarii pentru acest articol

 • Eu

  Vezi nu e ok cum gândești câmpie este în toată Europa dar reușesc sa facă investiții cu cap și scot și profit și traiul oamenilor este ok și chiar au echipe de fotbal ok și stadioane ok. Deci primează nivelul de trai sa stii

 • Rin

  Domnilor ,si echipa asta de fotbal inseamna o investitie pentru copii dumneavoastra,o emulatie pe langa echipa asta sa creiat in 2 ani de zile,3 echipe de cadeti la momentul asta inseamna chiar o investitie,o echipa de U 19 obligatoriu pentru liga 2 a inseamna tot o investitie , eu personal le urez tot binele din lume celor care baga banii lor in acest club . Nu este usor sa tii 5 grupe de copii ,antrenori ,baza materila,competitie ,transport ,arbitrii ,salvare,asistenti medicali ,totusi inseamna o investitie foarte mare . Va multumesc pentru intelegere.

 • Fan

  Patronii echipei au si investitii in agricultura, nu inteleg de ce lumea vede echipa asta ca ceva urat ca mai bine investeau in locuri de munca, oameni buni, cei care detin echipa au firme agricole, ei investesc in ambeele asa ca nu va mai legati de echipa asta,

 • Lynx

  Exact Fan si plus de asta aduce si umpic de distractie in orasul asta nu inteleg de ce lumea e asa de rea dar in fine, sa o lasam asa.

Comentariu