Turris a transferat un atacant nigerian

Data 06 iul.. 2019, categoria Fără categorie

 

Ziua si transferul. Turris Turnu Măgurele a transferat astazi un jucator nigerian, un atacant de 21 de ani care masoara 1.92 m.

Atacantul nigerian a jucat in prima liga din Macedonia, la Rabotnicki Skopje. Geoffrey Chinedu este nascut pe 1 octombrie 1997 si a mai evoluat la echipe precum: Teplice u21, Skenderbeu B, KS Besa Kavajè si ultima oara la Rabotnicki Skopje in prima liga din Macedonia unde a marcat 11 goluri in sezonul 2017-2018 in 25 de meciuri si un singur gol in sezonul 2018-2019. Rabotnicki a terminat campionatul pe locul 7 din 10 echipe.

10 comentarii pentru acest articol

 • Lynx

  Welcome and goodluck !
  Stie cineva daca se va ataca oare promovarea? Adica ei ziceau ca vor un loc cat mai sus, dar totusi.

 • Petrolu

  Ba ai dracu astiea nu se desfinteaza ,se intaresc !

 • Cristian

  Bravo lor!

  Să vedeți articolul de căcat,despre echipă,al dobitoacelor de la mizeria de site – turnucuștiri.Jegurile alea nu se potolesc.

  Forza Turris!

 • Nelu

  Turnucustiri un site de rahat…

 • Lynx

  TurnuCuStiri a fost mereu impotriva acestei echipe din cauza celui care o patroneaza. Ce legatura are totusi cel care o patroneaza cu orasul in sine nu stiu. Stadionul acesta a oferit noi locuri de munca, copii si oamenii de rand vad si ei insfarsit un fotbal frumos si o echipa frumoasa. Insa oamenii care au ceva cu conducerea trebuie sa manance rahat mereu.

 • Teodor

  Buna ziua imi poate oferi cineva lotul întreg al echipei oltul turis turnu măgurele.

 • Eu

  Cu mare respect bv Pt investițiile făcute în echipa dar consider ca în primul rand trebuie îmbunătățit traiul de zi cu zi al oamenilor de rand din acel oraș. Mai bine zis dacă cineva vroia sa investească era mai ok sa ridice nivelul de trai și după aceea fotbal. Pt ca fotbalul și sportul în general este făcut Pt a te destinde un pic.

 • Fan

  E făcut pt a te destinde, și cu ce te desprinzi în turnu? Cu 2-3 terase? Ce vrei sa aducă ei investitori? Ce sa facă aici firmele? În ce sa investească?

 • Eu

  În orice trebuie Pt a face viata oamenilor mai buna. Locuri de munca și salarii decente.

 • Lynx

  Problema e ca nu ai in ce sa investesti, la randul lor, trebuie sa isi scoata si ei banul pe ceea ce fac.Totul este in interes nu este nimeni mare patriot sa isi riste banii mai ales intr-un oras ca al nostru.Combinatul s-a dus,turism nu se poate ca n-ai ce vede,daca construiesti un parc de distractii ti-l devasteaza tiganii si nu numai ei.Nu ai ce sa faci, suntem intr-o zona de campie de unde nu poti scoate nimic decat agricultura,si agricultura asta e si ea cu dus si intors.

Comentariu