Turris Turnu Magurele a pierdut amicalul cu Rapid Bucuresti

Data 28 iun.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

Ieri, Turris Turnu Magurele a jucat o partida de verificare  impotriva adversarei din play-off, Rapid Bucuresti. Giulestenii s-au impus cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Alami (25, 55), Sefer (47) și Dulca (82, pentru Turris a marcat Tescan in minutul 71. Partida a fost condusa la centru de Sorin Costreie si cei doi asistenti, Vatamanu Cosmin si Marius Bobe.

Turris: Dutu, Mitrea, Salcianu, Pirvulescu, Samson, Ciobanu, Pana, Cioinac, Serediuc, Haita, Voinea

Pentru cele două formaţii, meciul amical a fost ultima verificare înaintea debutului play-off-ului Ligii a II-a de săptămâna viitoare.

Turris Turnu Magurele a  beneficiat de rotunjirea de puncte si este  dezavantajata la finalul play-off-ului

Play-off-ul de promovare din Liga 2 începe cu două echipe care au câte 20 de puncte, CS Mioveni și Turris  Turnu Măgurele, și altele trei care au câte 19 puncte, Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid. Trei dintre ele, Mioveni, Turris Oltul și Rapid, au beneficiat de rotunjire după înjumătățirea punctele acumulate în cele 24 de etape.In cazul în care se vor afla la egalitate de puncte la finalul play-off-ului, echipele care nu au beneficiat la început de rotunjire vor avea avantaj în fața celor care au primit 0,5 puncte. Apoi se ia rezultatul direct din acest turneu, golaverajul general din play-off, numărul mai mare de goluri înscrise și, în cele din urmă, locul ocupat în sezonul regulat.

Moment inedit

Mai multi suporteri ai celor din Turnu Magurele au fost prezenti in afara stadionului, iar in pauza meciului acestia au cantat imnul Rapidului.

Comentariu