Turris Turnu Magurele a ratat o mare șansă de a-și asigura măcar locul la baraj

Data 28 iul.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Turris Turnu Magurele a pierdut primul meci pe propriul teren din acest sezon, 0-1 cu CS Mioveni dupa o greseala ca in curtea scolii comisa de George Calintaru. Dupa un inceput ezitant al ambelor echipe, fara mari ocazii de gol si cu un fotbal inchis, Ionut Radescu il intoarce ca in curtea scolii pe Calintaru si marcheaza pentru 1-0, minutul 30, mai mult, in minutul 39, Sergiu Negrut vede direct cartonasul rosu dupa o lovitura cu cotul. Antrenorul gazdelor reactioneaza tarziu si face primele schimbari in minutul 60, Tescan intra in locul lui Serediuc, iar Calintaru ii lasa locul lui Alin Buleica care intra foarte motivat si cu o mare pofta de joc. Gazdele au fortat egalarea si au impins jocul catre poarta lui Croitoru insa nu au reusit sa marcheze si Turris sufera prima infrangere din acest sezon pe propriul teren. In opinia noastra, jucatorul partidei a fost Marin Pirvulescu. Turris Turnu Magurele cade pe locul 4, cu 25 de puncte si nu mai sta la mana ei pentru ultima etapa.

În ultima etapă a play-off-ului, CS Mioveni joacă acasă cu Petrolul, iar Turris  are meci la Rapid, în Regie. Campionii FC Argeș joacă acasă cu UTA. Toate partidele au loc duminică, 2 august, de la ora 18:30.

 

Turris Oltul: Duțu – Călințaru (Buleică 60′), Sălcianu, Ct. Pîrvulescu, Fl. Mitrea – Sil. Pană (cpt.), Cioinac (Alb. Voinea 86′) – Haită – Serediuc (Tescan 60′), Sg. Negruț, Ad. Voicu
Rezerve neutilizate: Aur. Păun – Nwabueze, Bg. Matei, Rob. Neacșu

 

6 comentarii pentru acest articol

 • Cunoscator

  Mare blat…

 • ion

  Blat, pe fata!

 • Ciprian Ene

  Păcat.Aproape de o mare realizare. Mai sunt șanse.Mici,este adevărat,dar atâta timp cât mai exista,sa jucam.Oricum se va sfârși, ,echipa merita felicitări.A fost un parcurs aproape de perfect.S-a văzut presiunea pe final.Este mult de discutat.

 • ion

  Pt. Dl Ciprian Ene: Majoritatea suturilor lui Turris au fost de la peste 30 m, sau din unghi. Daca vrei sa dai gol, nu tragi de la 30 de metri…Eu cred ca nu au vrut sa dea gol. Umila mea parere!

 • Ciprian Ene

  Buna seara,nu a fost in intenția mea sa va contrazic.Nu am văzut meciul .Nu știu ce gândesc conducătorii echipei.Am vrut sa subliniez parcursul bun,chiar foarte bun al echipei pe întreg sezonul si deasemenea sa încurajez,acum cand e greu.La greu cam toți fug.Si mai e un meci .Sa fie jucat .

 • Gimi

  Dacă tot te numești ION ,ce pot sa cred de la tine ,BLAT ?

Comentariu