Turris Turnu Magurele merge in cantonament la Izvorani | Fostul petrolist Ionut Cioinac este dorit de Erik Lincar

Data 15 ian.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

 Dacă adversarele din campionat au ales Antalya ca destinație a cantonamentului, Turris va efectua pregătirea de iarnă la Izvorani, o variantă mai economică decât Turcia. Echipa pregatita de Erik Lincar negociaza cu mai multi jucatori importanti din Romania pentru a completa lotul in vederea inceperii returului de campionat, Turris se afla in discutii avansate cu fostul petrolist, Ionut Cioinac, Marius Chindris ex- Viitorul Selimbar sau Samson Nwabueze, ultima oara la Flacara Horezu. 

Samson este unul dintre cei mai longevivi jucători străini din fotbalul românesc, el având 12 ani de când joacă în ţară. Pe lângă echipele enumerate mai sus, pentru care a jucat în Liga 2, Samson a evoluat şi la Pandurii Târgu Jiu, în ultimul sezon în care gruparea gorjeană a fost în Liga 1. Ionut Cioinac tocmai s-a despartit de Petrolul Ploiesti iar Marius Chindris de Viitorul Selimbar.

În această iarnă, Turris Oltul l-a mai achiziţionat  doar pe mijlocaşul Tiberiu Serediuc (27 de ani), ultima dată la FC Hermannstadt.

Turris s-a despartit in aceasta pauza competitionala de mai multi jucatori: Mihai Savin, Claudiu Juncanaru, Ionut Rus, Charles Acolatse, Cristian Bud sau Ion Marin.

Comentariu