Turris Turnu Magurele noul Lider al Seriei dupa victoria clara in fata CSM Alexandria

Data 13 oct.. 2018, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

L3---Turris-Turnu-Magurele---Craiova-1948-_17Cochetul stadion din Turnu Magurele avea sa gazduiasca in aceasta seara partida orgoliilor din Teleorman.
In nocturna de la ora 19.00.

Cu un Turris in forma si un CSM care isi cauta inca identitatea, meciul nu avea cum sa nu fie dominat de elevii lui Eric Linkar.

In minutul 39 se tabela de marcaj. Inscrie Claudiu Dragu.

Ambii tehnicieni schimba la pauza.
Pentru Turris intra Mario Mihai in locul lui Tescan iar Alin Chita il introduce pe Alexandru Bortosu in locul lui Ovidiu Gheorghe.

Jocul se echilibreaza.

Pe final CSM Alexandria cedeaza pe deplin partida.

Turris Turnu Magurele isi mareste ecartul in ultimele minute de joc.
Alex Salcianu (’89) si Gabriel Marioara (90+3) inscriu in poarta lui Olteanu si duc rezultatul final la un sec 3-0.

Rezultatul inregistrat astazi duce echipa lui Linkar pe primul loc in Seria a 3-a, teleormanenii profitant de egalul dintre SR Municipal Brasov si Unirea Bascov (1-1).

VEZI AICI CLASAMENTUL SERIEI A 3-A!

Turris-Oltul Tr. Magurele  3-0  CSM Alexandria

Turris-Oltul Tr. Magurele – Dragos Dumitrescu, Alin Pencea, Mihai Savin, Bogdan Matei, Florinel Mitrea, Claudiu Juncanaru, Claudiu Dragu, Alexandru Salcianu, Liviu Bajenaru(cpt), Alexandru Dinca, Dragos Tescan
Rezerve – Ionut Poiana, Alexandru Dan, Borbely Csaba, Mihai Mario, Ionut Moldovan, Marius Pahontu, Gabriel Marioara
Antrenor – Erik Linkar

CSM Alexandria – Florin Olteanu, Viorel Vilcica, Dragos Bosoteanu, Marius Mitran, Antonio Popa, Cosmin Ciocoteala, Florin Radu(cpt), Alexandru Cimpanu, Adrian Moldovan, Ovidiu Gheorghe, Mihai Vintila
Rezerve – Iosif Cristiga, Giani Gherghiceanu, Marius Terci, Cosmin Capatina, Alexandru Bortosu, Catalin Descultu, Cristian Novacek
Antrenor – Alin Chita

10 comentarii pentru acest articol

 • ...

  poate dupa acest rezultat domnul primar v-a lua masurile necesare cu cei care conduc acest club.si asteapta decat ziua de salariu.ar trebui sa isi asume cineva aceste esecuri de antrenori.poate e momentul ca noi oameni care venim.la stadion sa mergem la domnul primar si sa discutam cu dansul pentru ca vad ca acesti oameni care conduc acest club de fotbal nu au nimic in comun cu fotbalul.

 • Daniel

  Poate o să-și dea seama si Bogdan Ciobanu care a distrus echipa aceasta ca este momentul să plece de la echipa sa lase locul unui om competent… domnul antrenor să-si dea demisia și a vina un antrenor cu oarecare experienta …la echipa trebuie un coordonator de joc,un fundaș central..un mijloc dreapta ca stam numai în Radu… Căpățână si Mitran ce pot face singuri… Pleaca Ciobane!

 • Biter

  Ce face „ziaristilor” tabela in minutul 39. Vai de mama voastra!

 • asd

  De menționat că nu au jucat 3 jucători de baza, Constantinescu balgiu și fotescu

 • Ha

  Bogdan matei fundaș adevarat .

 • S

  Un fundaș adevarat si un mare caracter

 • Turnu

  Ar trebui si uni retardati sa ia un exemplu de la el

 • s.a.m.d

  Pentru corecta informare a cititorilor acestui site primul gol a fost marcat de Dragu intradevar dar nu din lovitura de pedeapsa si dintr-o frumoasa faza de atac a echipei locale.
  TERESPORT VERIFICATIVA SURSELE si nu mai dezinformati!!

 • Dfndtntn

  @….: mai alexandreni! Voi va luati de grija tocmai acum? Pana acum, de ani de zile, nu ati vazut ca sunteti inferiori echipei din turnu? V-ați trezit si voi ca… „poate dupa acest rezultat domnul primar v-a lua masurile necesare… ” Nu ati fost niciodata mai buni ca turnu, clar!

 • Dos SATOS

  Super-echipa are Turnu, in cativa ani trageti de Liga1, FELICITARI.

Comentariu