Turris Turnu Magurele noul Lider al Seriei dupa victoria clara in fata CSM Alexandria

Data 13 oct.. 2018, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

L3---Turris-Turnu-Magurele---Craiova-1948-_17Cochetul stadion din Turnu Magurele avea sa gazduiasca in aceasta seara partida orgoliilor din Teleorman.
In nocturna de la ora 19.00.

Cu un Turris in forma si un CSM care isi cauta inca identitatea, meciul nu avea cum sa nu fie dominat de elevii lui Eric Linkar.

In minutul 39 se tabela de marcaj. Inscrie Claudiu Dragu.

Ambii tehnicieni schimba la pauza.
Pentru Turris intra Mario Mihai in locul lui Tescan iar Alin Chita il introduce pe Alexandru Bortosu in locul lui Ovidiu Gheorghe.

Jocul se echilibreaza.

Pe final CSM Alexandria cedeaza pe deplin partida.

Turris Turnu Magurele isi mareste ecartul in ultimele minute de joc.
Alex Salcianu (’89) si Gabriel Marioara (90+3) inscriu in poarta lui Olteanu si duc rezultatul final la un sec 3-0.

Rezultatul inregistrat astazi duce echipa lui Linkar pe primul loc in Seria a 3-a, teleormanenii profitant de egalul dintre SR Municipal Brasov si Unirea Bascov (1-1).

VEZI AICI CLASAMENTUL SERIEI A 3-A!

Turris-Oltul Tr. Magurele  3-0  CSM Alexandria

Turris-Oltul Tr. Magurele – Dragos Dumitrescu, Alin Pencea, Mihai Savin, Bogdan Matei, Florinel Mitrea, Claudiu Juncanaru, Claudiu Dragu, Alexandru Salcianu, Liviu Bajenaru(cpt), Alexandru Dinca, Dragos Tescan
Rezerve – Ionut Poiana, Alexandru Dan, Borbely Csaba, Mihai Mario, Ionut Moldovan, Marius Pahontu, Gabriel Marioara
Antrenor – Erik Linkar

CSM Alexandria – Florin Olteanu, Viorel Vilcica, Dragos Bosoteanu, Marius Mitran, Antonio Popa, Cosmin Ciocoteala, Florin Radu(cpt), Alexandru Cimpanu, Adrian Moldovan, Ovidiu Gheorghe, Mihai Vintila
Rezerve – Iosif Cristiga, Giani Gherghiceanu, Marius Terci, Cosmin Capatina, Alexandru Bortosu, Catalin Descultu, Cristian Novacek
Antrenor – Alin Chita

10 comentarii pentru acest articol

 • Laurentiu

  Felicitări Turris pentru victorie și baftă în continuare,încă un rezultat bun la Horezu și va fi bine !!!

 • Daniel

  @….: mai alexandreni! Voi va luati de grija tocmai acum? Pana acum, de ani de zile, nu ati vazut ca sunteti inferiori echipei din turnu? V-ați trezit si voi ca… „poate dupa acest rezultat domnul primar v-a lua masurile necesare… ” Nu ati fost niciodata mai buni ca turnu, clar!

 • Gigi

  Poate sa le mai mărească bugetul DANIEL

 • alexe

  D-l Alin Chita indicatiile se dau la antrenament, eratele la jocuri respect formatia,echipa TURRIS are un antrenor profesionist.Felicitari echipei din Turnu Magurele bravo baieti!

 • Turnu

  ar trebui schimbat ceva la alexandria si rosiori, antrenor jucatori conducere, sunt prea jos in clasament, locurile 13 si 14, sub filiasi pucioasa si multe echipa a doua? alexandria in special merita mult mai mult, e capitala de judet, au buget mare, era mult mai frumos si palpitant cand turnu si alexandria se luptau cu petrolul pentru promovare, acolo in 4-5 puncte. sper sa isi revina, judetul asta merita mai mult in fotbal

 • Cunoscator

  Prietene vezi ca Pucioasa chiar are echipa. Am jucat cu eu si abia i am batut 1:0!! O sa aveti o surpriza vineri!! Daca va bate nu v a fii nici o surpriza!!

 • Crin

  Sa nu-l schimbati pe marele antrenor până nu va retrogradeaza,doar este obișnuit de anul trecut. Sper sa nu împartă salariul cu ciobanu sa nu l puteti schimba

 • Marius Fcm

  Bogdan Ciobanu,pleaca de la echipa ca faci orașul de ras!

 • Bogdan

  Președintele și antrenorul de la Alexandria afara plecați de la echipa ! Bogdane nu a facut nimic bun de când ești la echipa,nici nu se vede că ești președinte,esti o rușine….antrenorul și el să plece…Ciobane stai pe banii oamenilor din județ,iei salariul degeaba!

Comentariu