Turris Turnu Magurele, scor alb cu Petrolul Ploiesti

Data 21 iul.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

Turris Turnu Magurele a remizat astazi  cu Petrolul Ploiesti, scor (0-0), dupa un meci inchis cu putine ocazii de a marca.  Cu punctul obtinut Turris se mentine pe locul secund cu 25 de puncte si cu sanse reale de promovare. Petrolul se afla pe locul patru cu 22 de puncte si nu mai sta la mana ei pentru a reusi promovarea in prima liga.

”Era un meci decisiv, acum nu mai depindem doar de noi, dar o să ducem lupta până la capăt. Cât mai e ceva matematic, e de datoria noastră să credem în promovare. Dar e o dezamăgire pentru toți. În acest moment nu mai depindem doar de noi, ci și de rezultatele colaterale. Asta e cea mai mare problemă”, a spus antrenorul celor de la Petrolul in direct la digisport.ro.

”Mai avem două etape și ne trebuie patru puncte pentru a nu mai sta la mâna altor rezultate. Vom vedea ce va fi”, a  spus Linkar pentru Digisport.

Turris : Duțu – Călințaru, D. Ispas, Mitrea, Sil. Pană (cpt.), Cioinac, Haită, Alb. Voinea, Cr. Ciobanu, Sălcianu, Ad. Voicu
Rezerve: Aur. Păun – Serediuc, Sg. Negruț, Pațurcă, Rob. Neacșu, Tescan, Buleică
Antrenor: Erik Lincar

1 Comentariu

  • Arcan

    Domnilor administratori ai mun. Tr-Magurele la dumneavoastră nu a ajuns soluție de stropit contra insectelor că cei doi antrenori mai aveau puțin şi nici interviuri nu puteau să dea?

Comentariu