Turris Turnu Magurele, scor alb cu Rapid Bucuresti | Daniel Pancu: ”Turris este o sperietoare pentru Rapid”

Data 25 feb.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

Astazi, pe stadionul celor din Voluntari, a avut loc derby-ul ligii 2 dintre Rapid Bucuresti si Turris Turnu Magurele. Turris a inceput mai bine partida si a ratat o ocazie foarte mare prin Ionut Adrian Voicu in minutul 24.  In prelungirile primei reprize, capitanul celor de la Rapid a fost eliminat dupa o intrare criminala la Florin Haita. Repriza secunda a fost dominata steril de echipa gazda  insa cu o singura ocazie mare de gol. In minutul 85, Albert Voinea trimite din 3 metri peste poarta si scorul ramane alb, 0-0.Turris turnu Magurele ramane pe pozitia 6, cu 33 de puncte si spera la un loc promovabil. In urmatoarea etapa, Turris joaca impotriva celor de la Concordia Chiajna, sambata. 

Dupa acest joc, antrenorul celor de la Rapid, Daniel Pancu, a declarat ca Turris Turnu Magurele este o mica sperietoare pentru Rapid, echipa giulesteana a reusit sa castige un singur punct in confruntarile cu echipa turneana. 

Turris Turnu Magurele: Dutu- Mitrea, Calintaru, Pirvulescu, Ispas, Pana, Cioinac, Ciobanu, Voicu, Haita, Voinea

Au mai jucat: Serediuc, Tescan, Neacsu

1 Comentariu

  • Laurențiu

    Prima repriză Turris a fost mai bună, câteva ocazii bune de gol, din minutul 45 când Voicu a luat roșu direct Rapid a fost mai incisivă iar pe final au fost 2 situații bune pentru Turris de a marca, Voinea cu capul și Până din lovitură liberă. Rezultat echitabil 0-0

Comentariu