Turris Turnu Măgurele se retrage din campionat

Data 13 ian.. 2021, categoria Teleorman Sport

 

Zvonurile s-au confirmat!! 

Turris Turnu Măgurele nu mai continua in liga a doua, echipa turneana, cel mai probabil va fi desființată. Dupa ce a pierdut toti jucatorii, echipa teleormaneana  dispare subit din fotbalul romanesc.Oficialii teleormăneni vor înștiința zilele viitoare Federația Română de Fotbal că nu va mai continua  în Liga 2. Decizia vine în urma retragerii sprijinului financiar din partea principalului finanțator Valentin Dragnea și a lipsei de fonduri, Primaria orasului nu este interesata de fotbal.

9 comentarii pentru acest articol

 • ITALIANU

  PĂCAT DE ACEASTĂ ECHIPĂ DE FOTBAL CĂ SA DESFINȚAT DE TOT A AVUT O PREZENȚĂ FRUMOASĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC ÎN LIGA 2 ȘI PENTRU JUDEȚUL NOSTRU TELEORMAN SAU CHINUT SĂ PROMOVEZE ÎN LIGA 2 ȘI ACUMA SA DESFINȚAT RUȘINE LUI DRAGNEA JUNIOR

 • Luca

  Asta.i pohta ce-am pohtit!sayonara!

 • din galerie

  Sa treaca vremea asta friguroasa si jucam cu DINAMO amical daca se vor desfinta si ei ca sa nu ramana stadionul nefolosit.Vine si BRIZA cu sucurile si o sa fie bine .

 • Ciprian Ene

  Buna seara,numai vesti triste de la Turnu.A murit Ion Badaluta ,Dumnezeu sa aibă grija de el ,iar acum aflu ca moare si fotbalul din oraș.Nu e bine .
  Nu as acuza proprietarul ,investitorul ,sau ce-o fi.Nu e ușor in fotbal si cu fotbaliștii.Sunt vremuri grele .Din multe puncte de vedere.Sa -i mulțumim pentru ce a făcut (si nu puțin ),sa -i uram sănătate (tuturor)si poate se discuta cu el(proprietarul ,investitorul ,sau ce-o fi ) .Cine sa discute ?ma veți întreba ?
  Eu zic ca Primarul ,Consiliul Local.E timpul .Daca cred ce spun ziarele ,nu s-a făcut prea mult in Teleorman ,in Turnu Măgurele .Pe lângă celelalte,Administrația orașului poate si trebuie sa facă si asta :menținerea ,existența sportului,fotbalului
  in oraș .Suntoameni buni acolo ,profesioniști care pot consilia,pot da sfaturi pertinente.Imi aduc aminte de Zariosu ,Poncea ,Potang profesorul Nițu .Si am spus doar câțiva .Vali Bădoi a luat -o de la o odată .El sau altcineva de ce nu ?

 • Orac

  Domnul Cracea a promis în campanie electorala ca va susține sportul Turnean,ia vezi tata ca ai posibilitatea sa propui preluarea echipei cum este în toată tara,adica Primarie ,Consiliu Județean! Hai sa va vad cât de tari sunteți voi ăștia de la PNL ,de domnul Cuclea am inteles totul ,nu are acceptul doamnei Ionela!

 • INO1.RO

  De ce nu o preiau cei din Rosiori sau Alexandria prin fuziune ?

 • Augusto

  Ce vreti nu era de asteptat ?a fost doar un moft al printisorului prea iubitul valentin jr..eu de la inceput am zis de cand a pus mana clanul dragnea pe echipa ca se va desfinta in cativa ani..totii gura casca mau criticat vedeti ma acum am avut dreptate.Pai ce unirea urziceni ce soarta a avut ?tot asa a venit un smecher ca printisorul si-a facut mendrele si apoi pa ..de cat ori nu va pacalit acest impostor si puscarioas dragnea?si voi tot puneti uni dintre voi „botul”..tot aud ca de ce nu o ia primaria sau consilul judetean ..pai orasul este mort este un oras pustiu iar judetul este la limita saracie al doilea dupa vaslui..ce soarta a avut echipa fc vaslui?tot asa un smecher pe nume porumboiu …bai cine stie cati banii sa spalat prin echipa asta turris?si noi ca deobicei punem mereu botul sa infractiunile acestor infractorii..echipa de fotbal va merge acolo unde mereu ia fost locul liga 4 si liga 3..pierdere mare nu este o echipa fara traditie insa pierederea mare este ca niciodata nu vom scapa de mari infractorii ..

 • Ciprian Ene

  Buna seara,am citit comentariile si simt ca trebuie sa clarific câteva aspecte :
  1)nu fac politica si nu comentez politica.Aici este un ziar de sport iar daca doresc sa îmi spun părerea despre politica ,o fac la Turnu cu știri .
  2)aceasta echipa este continuatoarea echipei Voința Saele(nu știu daca e denumirea exactă) si nu a echipei orașului ,CHIMIA .
  3)iubitorii sportului turnean s-au agățat de aceasta ????sansa ???,sperând ca vor putea iubi aceasta echipa asa cum pe vremururi iubeau CHIMIA .
  4)desi nu locuiesc in județ (sunt teleormănean )am simțit si am spus prietenilor din oraș ca echipa mi se pare artificiala .ca exista o bariera între oraș si echipa .
  5)nu trebuie sa fim de la PNL ,PSD,sau alt partid pentru a ne dori si de a cere sport si cultura de la cei care conduc .
  6)in cazul de fata eu mi -as dori ca marile partide sa caute soluții împreuna ,poate ca ne vor dovedi ca se poate
  7)o comunitate fara cultura ,fara sport ,s-ar numi cireada ,nu comunitate .Sper sa se înțeleagă ca trebuie făcut mult mai mult .Daca orașul nu -i viu ,apăi sa-l aducă la viața .De aceea au fost puși .

  Poate se găsește o soluție pentru a nu se relua din liga 6 .Fara orgolii ,fararesentimente.Incepand cu sportul poate vine pofta si respira orașul.
  Eu unul sper .

Comentariu