Ultimele informatii din tabara adversarilor lui Turris Oltul Turnu Magurele la promovare! Jucatorii de la Flacara Horezu au facut banchetul de sfarsit de an. Adrian Popa, antrenor: „Turnu este o echipa foarte buna!”

Data 04 dec.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Flacara Horezu a surprins pe multi cu evolutiile foarte bune din Liga 3, seria 3 in acest tur de campionat cand au terminat pe locul 2 in spatele echipei noastre Turris Oltul Turnu Magurele.

Echipa din Horezu este antrenata Adrian Popa, fostul jucator al lui Sporting Turnu Magurele, iar secundul sau este fostul dinamovist Florin Matache.

In aceasta iarna este posibil sa ii legitimeze pe Stefan Covalschi si Andrei Ivan. La capitul plecari este posibil sa se desparta de David Oprescu si juniorii de la Ramnicu Valcea. 

In aceste zile, jucatorii de la Flacara Horezu au avut banchetul de sfarsit de an.

 „A fost un tur extraordinar, ne bucurăm că am făcut jocuri bune şi am obţinut multe puncte. Suntem uniţi, ca o familie, sper să o ţinem tot aşa şi în retur! Drumul până la promovare este însă lung, Turnu Măgurele este echipă foarte bună, Craiova şi Braşovul sunt şi ele aproape”, a declarat Adrian Popa, antrenorul echipei.

1 Comentariu

Comentariu