Un nou drum pentru CSM Alexandria la baschet fete. S-au facut schimbari mari la nivelul lotului in noul campionat si fac parte din grupa B valorica

Data 16 sept.. 2018, categoria Baschet

csm alexandria baschet fete oficialCSM Alexandria a fost infiintata in luna iunie a acestui an si are una dintre sectii exclusiv destinata baschetului. Dupa 12 ani la rand cand a facut parte din prima liga a campionatului, in acest an a fost incadrata in grupa valorica B unde mai fac parte Phoenix Constanta, CSU Oradea, Rapid Bucuresti, Agronomia Bucuresti si ACS KSE Targu Secuiesc. Pe 26 si 29 septembrie, echipa noastra va debuta in Cupa Romaniei contra echipei Agronomia Bucuresti. In 2009, CSM Alexandria a jucat finala cupei.

Interesant este ca in noul campionat, formatia care va fi antrenata de Madalin Piperea si Costina Piperea va avea in componenta jucatoare nascute in 2002 si 2003. Doar Mihaela Mihai mai este din vechea garda. Alaturi de ea vor fi jucatoarele care au dominat in acest an Campionatul  National U16 la CSS Alexandria. Dintre aceste jucatoare, fac parte si sportive ca Ioana Bota cea mai buna marcatoare si recuperatoare la turneul final U16 din acest an si jucatoare precum Catalina Craciunescu sau Crina Margarit.

 

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu