Un succes important aseara pentru Turris Oltul Turnu Magurele in Cupa Romaniei

Data 12 sept.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

vointa saelele foto nouaTurris Oltul Turnu Magurele s-a impus aseara pe teren propriu cu 3-2 in fata celor de la CS Balotesti, intr-un meci care a contat pentru turul patru al Cupei Romaniei. Pentru echipa noastra au marcat Constantinescu din penalty in minutul 50, Bajenaru 61 si Mario Mihai 89. Dupa acest rezultat, echipa noastra s-a calificat in 16-zecimile Cupei Romaniei acolo unde ar putea intalni un adversar din Liga 1, acolo unde vor intra in urne 14 echipe.

Erik Lincar, antrenorul echipei, a declarat despre acest meci: „Ma asteptam sa castigam. Nici Balotesti nu reprezinta una dintre cele mai puternice echipe de la Liga 2. Este omogena de 3-4 ani si s-a salvat mereu de la retrogadare. Le lipseste Herea. Am facut 3-4 schimbari fata de meciurile trecute. Am jucat foarte bine, am controlat jocul si as dori sa jucam asa mereu”, ne-a spus tanarul tehnician.

Marian Constantinescu a completat: „Nu ne-a surprins. A fost 3-0 pentru noi. Pe final au marcat ei doua goluri pe lejeritatea noastra. Am intalnit adversari de Liga 2 dar noi ne-am dorit mai mult victoria. De asemenea, ne dorim sa avem adversari din Liga 1”.

Turris Oltul: Dumitrescu – Juncanaru, Mitrea, Matei, Balgiu, Fotescu, Bajenaru, Salcianu, Dinca, Marioara, Pencea

Rezverve: Poiana, Suciu, Savin, Constantinescu, Pahontu, Mihnea, Mihai

1 Comentariu

Comentariu