Unirea Branceni a terminat la egalitate meciul din turul barajului de promovare

Data 15 iun.. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Dupa cum bine stim astazi a avut loc turul barajului de promovare in liga 3. Campioana din Teleorman a primit replica celor din Dolj, Tractorul Cetate.

Meciul a inceput cu tatonarea  celor 2 echipe dar fara ocazii mari de gol. 0-0 pauza si in repriza a 2 meciul s-a deschis, cei din Branceni incercau sa construiasca spre poarta celor din Cetate iar doljenii au avut cateva contraatacuri foarte bune dar portarul Alexandru Oprea a fost la post. De cealalta parte gazdele de la Branceni au ratat ocazii mari prin Turcin 71 si Fluerica cu ocazie rarisima din 2 metri trimite cu capul  pe langa poarta. La finalul celor  2 reprize de joc scorul a fost alb, 0-0 si Branceni merge peste o saptamana in Dolj unde speram ca va obtine cel putin un egal cu goluri.

Echipa trimisa in teren de Marian Botea a fost urmatoarea: Oprea- Preda, Mitroi, Ghebaura, Olteanu, Constantinescu, Dragu, Buca, Turcin, Grosu, Fluerica

CETATE: Sălceanu – Cristea, Ciobanu, Doman, Țuculeanu, Dragomirescu, Brebenel, Ochea, Saixu, Puțintelu, Sărăcin. Au mai intrat: Sîrbu, Vasilică, Mișu și Petriș

4 comentarii pentru acest articol

 • 123

  Asta cu concesionarea de la Vartoape, care nu era în liga 4 și Voi ati mers direct o liga 4 trebuie verificată. Mai ales ca Vartoape a ramas tot in liga 5. Miroase urat.

 • ba

  cesiona- A ceda ceva unei persoane prin forme legale.
  Si pentru cultura ta generală, stejaru acesionat nu vartoape, nu mai manca çăçat

 • petrica

  voi , zimnicea si mosteni ati intrat pe spatele altora in liga 4 si va dati de cei mai tari acum

 • noraz

  sa se scoata porcaria asta cu cesionarea

Comentariu