Universitatea Alexandria dispare din futsalul naţional

Data 18 mai. 2011, categoria Futsal

Misterul neprezentării anunţate de Universitatea Alexandria la play-out a fost elucidat astăzi. Preşedintele clubului, Marius Potîrniche, ne-a informat că „echipa Universitatea Alexandria nu va activa sezonul viitor nici la liga I, nici la liga a II-a de futsal. Drept urmare, am considerat că nu are rost să mai cheltuim banii cu deplasarea până la Deva şi cu organizarea meciului de pe teren propriu. Nimeni nu a vrut să ne ajute, iar datoriile pe care le-am acumulat ne fac să nu mai putem continua, pentru moment. A fost un vis frumos, dar care se încheie aici”, a mai spus Marius Potîrniche.

Universitatea Alexandria va continua să evolueze în competiţiile judeţene, iar conducerea speră ca în scurt timp să poată reveni în primele eşaloane ale ţării. „Să nu uităm şi părţile frumoase ale participării Universităţii Alexandria. Am umplut sala de câteva ori, am dus echipele naţionale de tineret şi de seniori la Alexandria, am avut jucători selecţionaţi la loturi, am creat un grup”, a mai adăugat cu amărăciune Marius Potîrniche.

Din nefericire, Universitatea nu a dansat decât un sezon, iar cest lucru ar putea fi un semn de întrebare şi pentru autorităţi. Sperăm într-o revenire cât mai curândă…

Comentariu