Universitatea Alexandria terminat neînvinsă turul de campionat în Liga 1 la fotbal feminin

Data 08 dec.. 2016, categoria Altele

universitatea-alexandria-feteOdată cu meciul disputat în deplasare la Constanța de luni echipa teleormăneană, Universitatea Alexandria, a încheiat un sezon de toamnă foarte bun, fetele antrenate de Călin Pistolea fiind neînvinse atât în Liga I, seria 1, la fotbal feminin cât și în Cupa României.

Ultimul meci a fost și cel mai dificil, fetele Universității întâlnind în deplasare echipa de pe locul secund, Selena Constanța, într-un joc care avea să decidă campioana de iarnă a Ligii I de fotbal feminin. Jocul dintre cele două echipe aflate în fruntea clasamentului s-a terminat la egalitate 3-3 însă rezultatul final a fost dat de Comisia de Disciplină a F.R.F. pentru că echipa constănțeană a folosit o jucătoare fără drept de joc. Astfel Universitatea Alexandria a câștigat jocul cu scorul de 3-0.

Pentru jocul de la Constanța, Călin Pistolea a folosit următoarele jucătoare: Diana Roșu, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Patricia Jderu, Denisa Geaptar, Cristina Tudorache, Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Iulia Săvescu, Andra Olaru, Maria Sima. Rezerve: Georgiana Seceanu, Ștefania Ivan. Din lotul Universității mai fac parte Ana Boldeiu, Silvia Necula și Andrada Achim, acestea neputând face deplasarea fiind accidentate iar Florina Chiar a participat la Campionatul Mondial de Padbol, devenind campioană mondială cu reprezentativa României.

După decizia Comisiei de Disciplină, echipa alexăndreană conduce clasamentul Ligii I de fotbal feminin cu 21 de puncte fiind urmată de Armonia Dolhești cu 15 puncte și Selena Constanța cu 12 puncte .

Rezultatele obținute de Universitatea Alexandria în sezonul de toamnă:

Universitatea Alexandria – Universitatea Galați  4-1, Liga I

Măgura Bacău  –  Universitatea Alexandria  0-7, Liga I

Universitatea Alexandria – Viitorul Reghin   2-0, Liga I

Universitatea Alexandria   –  Real Craiova 2  4-0, Liga I

Universitatea Alexandria  –  Real Craiova 2  3-1, Cupa României

Selena Constanța  –  Universitatea Alexandria 0-3(după decizia Comisia de  Disciplină, a F.R.F.) Liga I

Universitatea Alexandria – Armonia Dolhești  3-1, Liga I

CSM Pașcani – Universitatea Alexandria 0-2, Liga I

Universitatea Alexandria – Selena Constanța 4-1, Cupa României.

1 Comentariu

  • ITALIANU

    Felicitări fetelor de la Universitatea Alexandria pentru rezultatele bune la fotbal feminin și Cupa României din partea mea bravo fetelor ținețio tot așa și din primăvară cu victoriile în continuare

Comentariu