UTA Arad a pierdut apelul la TAS

Data 05 iul.. 2020, categoria Sport national, Fotbal Ligi superioare

Clubul UTA Arad a pierdut procesul cu Federația Română de Fotbal la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde echipa lider a acestei ediții a Ligii 2 contestase măsurile luate de forul condus de Răzvan Burleanu privind încheierea acestui sezon competițional.

TAS a respins apelul înaintat de UTA împotriva FRF, astfel că modalitatea de încheiere a acestui sezon se încheie așa cum a fost stabilit inițial: cu play-off de cinci etape în care se pornește cu punctele obținute în sezonul regulat înjumătățite.

FRF a anunțat, la rândul său, decizia TAS și precizează că avantajul de care beneficiază UTA și celelalte două echipe de pe podium în play-off este ”de a disputa 3 din cele 5 meciuri pe teren propriu.”

Marți a avut loc audierea on-line a reprezentanților celor două părți, UTA (prin avocații Cosmin Flavius Costaș și Septimiu Ioan Puț) și FRF (prin avocații Adrian Stângaciu și Paul Ciucur). Miercuri s-au adus completări, iar azi a venit verdictul din partea judecătorului englez din Manchester care s-a ocupat de acest caz, unul negativ pentru clubul arădean.

Formatia aradeana primeste vizita celor de la Turris Turnu Magurele, in etapa doua a play-off-ului Ligii 2, Joi, 9.07.2020, de la ora 17:30.

Sursa: ProgresulSpartac.com

Comentariu