Uta-Petrolul, primul meci din play-off-ul Ligii 2 care a fost amânat

Data 02 iul.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national

Petrolul ar fi trebuit să joace in deplasare  la Uta Arad, sâmbătă, în play-off-ul Ligii 2, dar meciul a fost amânat, nu mai putin de 5 jucători ai ploiestenilor au fost infestati cu noul Covid-19. Cazurile de COVID-19 de la Petrolul au fost confirmate de DSP: „Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret.

Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate”, a spus Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, pentru GSP.ro.

Liga 2 se va relua vineri, cu meciul Turris – FC Argeș, programat de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 1. AFC Turris Turnu Măgurele  a anunțat pe pagina oficială de Facebook ca tot staful si jucătorii echipei au iesit negativla cel de-al 4-lea test, Covid-19.

Conform protocolului impus odata cu pandemia COVID-19, jucatorii si staff-ul tehnic al alb-albastrilor au trecut printr-o noua testare inainte de meciul cu FC Arges. A fost cea ce-a patra astfel de testare de cand Erik Lincar si staff-ul sau au reluat antrenamentele. Toate rezultatele testelor au iesit negative.

 

Comentariu